• Geri dön

  • 155 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 195 İşletme görüntülenme


“Bu Sitede İş Var” mottosuyla inşaat sektörüne yönelik çözümler sunan Workindo, yurt dışındaki iş fırsatlarını ayağınıza getiriyor.

İnşaat sektörünün online kariyer platformu ve pazaryeri Workindo Rusya, Ukrayna ve Türki Cumhuriyetlerdeki iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen inşaat personellerini en uygun iş fırsatlarıyla buluşturuyor. Kişiler; iş deneyimleri, yaş, eğitim durumu ve ücret beklentilerini Workindo.com’a ekleyerek kendileri için en uygun ilana kolayca başvurabiliyor. Aynı şekilde inşaat firmaları ve taşeron firmalar projeleri için kendi kriterlerine en uygun personeli de site üzerinden bulabiliyor.

İŞKUR’un resmi istihdam merkezi olan Workindo.com, şahıs ve şirket bilgilerini, birinci elden düzenli aralıklarla doğrulayarak güven ve şeffaflık ilkesine uygun şekilde muhafaza ediyor. Siteye, e-posta ve cep telefonu bilgilerini girerek ücretsiz bir şekilde üye olunabiliyor.

Yurt dışında iş bulma konusunda etkili çözümler sunduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Workindo olarak her geçen gün artan üye sayımızla networkümüzü çok hızlı bir şekilde genişletiyoruz. Özellikle Rusça konuşulan ülkeler ve Türki Cumhuriyetlerde inşaat sektöründe söz sahibi olmaya başladık. Bu bölgelerde iş fırsatı arayan Türk personeller sitemiz üzerinden güvenle projelere başvuru yapabilirler. Ayrıca Workindo.com üzerinden, kendi kriterlerini belirleyerek kendileri için en uygun işi bulma fırsatı sunuyoruz.

Güven ve şeffaflık, üzerinde titizlikle durduğumuz bir konu. Workindo.com’a üye olan tüm şirketlerin ve şahısların bilgileri birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek, bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile de hem işveren hem de iş alan iki taraf için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Herkes memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini özgürce dile getirerek ihtiyacı olan işi ve personeli nokta atışı yaparak buluyor.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL