• Geri dön

  • 182 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 195 İşletme görüntülenme


“Bu Sitede İş Var” mottosu ile yola çıkan Workindo’nun üye sayısı 300.000’i aşarken firma yurt içi ve yurt dışı yatırımlarını hızlandırıyor.

İnşaat sektöründe çalışanlara iş fırsatları, hizmet alım-satımı, projelere teklif verme, taşeron bulma gibi birçok alanda online çözümler sunan Workindo, hızlı ve katlanarak büyümesini istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor. İki yıl gibi kısa bir sürede 300.000 üye rakamını aşan online platform, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarına da hız verdi. Workindo.com’da şu anda 287.000’in üzerinde bireysel üyelik varken, 15.000’e yakın da şirket üyeliği bulunuyor.

Workindo ailesinin giderek büyüdüğünü ve global pazarlarla birlikte daha da çok insana ulaşacaklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “İki yıl önce küçük bir ekip ile başladığımız start-up girişimimiz Workindo, bugün inşaat sektöründe pek çok alanda çözümler sunan online bir platform haline geldi. Doğru stratejik adımları atarak, doğru yatırımlarla bugünlere geldik ve attığımız sağlam temeller bize yarınlarımız için de büyük ilham veriyor.

Sektördeki global ve yerel gelişmeleri yakından takip ederek, teknolojimizi ve pazarlama stratejilerimizi sürekli güncelliyoruz. Bu da bize hızlı ve etkili büyüme konusunda çok büyük katkı sağlıyor. Kısa bir zamanda 300.000 üye sayısına ulaşmış olmak yoğun ve titiz bir ekip çalışmasının neticesidir.” dedi.

Dünya Standartlarında Bir Yerli Girişim

Emin adımlarla hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirten Erhan Kocabaş, “Hedefimiz sadece Türkiye’de faaliyet göstermek değil. Workindo yerli bir girişim olarak Türk inşaat sektörünün bayrağını birçok ülkede dalgalandırmaya başladı. Rusya ve Rusça’nın konuşulduğu tüm ülkelerde inşaat sektörüne çözümler sunmaya başladık. Örneğin; Ukrayna’daki bir inşaat projesine, Ukrayna’dan insan kaynağı sağlama gibi bir gücümüz var. Bu da networkümüzün genişliği ve ulaşılabilirliğimiz ile başarabildiğimiz bir konu. Tabi yurt dışında çalışmak isteyen Türk inşaat personeline de başka ülkelerdeki projelere başvurma imkanı sunuyoruz.

Yaptığımız yerel iş birlikleri ile faaliyet gösterdiğimiz ülkelere, onların kendi diliyle seslenmeyi hedefliyoruz. Mesela sitemizin bugün Rusça arayüzü mevcut. Çünkü bir ülkenin sosyokültürel yapısında inşaat sektörünün önemini biliyoruz. Bu yüzden gittiğimiz ülkelerin kültürüne entegre olarak faaliyetlerimizi onların yapısına uygun şekilde sürdürmek ilk hedefimiz. Bu çalışmalarımızla Workindo’yu kısa zamanda global bir firma haline getireceğimize inanıyorum.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://workindo.com/tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL