• Geri dön

  • 153 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 195 İşletme görüntülenme


Türkiye’de co-working sektörünün en hızlı büyüyen girişimcisi konumunda olan Workinton’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Satış ve İş Geliştirme Direktörü pozisyonuna Levent Halis Clement Özalp getirildi.

“İyi Çalışanlar Ülkesi” sloganıyla 2012 yılından beri hizmet veren Workinton, hizmet ve faaliyetlerinin kapsamını genişletmek için uzman kadrosunu genişletiyor. Tüm satış süreçlerinden ve iş geliştirmeden sorumlu olmak üzere Satış ve İş Geliştirme Direktörü olarak Levent Halis Clement Özalp Workinton ailesine katıldı. Yeni görevine Ekim ayı itibariyle başlayan Özalp, Workinton’un daha fazla insana ulaşmasına yardımcı olacak.

Eğitim hayatını Fransa ve İngiltere’de tamamlayan Özalp, Northumbria ve IDRAC Paris Business School’da pazarlama üzerine eğitim aldıktan sonra CY Tech’te iş zekası üzerine yüksek lisans yaptı. İş hayatına Paris’te Ürün Geliştirme Yöneticisi olarak başlayan Özalp, daha sonra Türkiye’de sırasıyla CarrefourSA, Michael Page International, Decathlon Turkey, JLL Turkey ve Özak GYO şirketlerinde üst düzey pozisyonlarda görev aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL