• Geri dön

  • 187 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 195 İşletme görüntülenme


İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, Genel Müdür Yardımcılığına terfi etti.

Yapı-inşaat sektöründe; insan kaynakları, hizmet alım-satımı, projelere teklif verme gibi birçok alanda çözümler sunan Workindo.com, deneyimli isimlerle büyümeye devam ediyor.

Uzun yıllardır dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında sektörün önemli markalarında yöneticilik yapmış olan ve Workindo’da Pazarlama Direktörlüğü yapan Volkan Kırtok, firmanın Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Yeni görevinde Workindo’ya katma değer sağlamak için çalışmalarını titizlikle sürdüreceğini belirten Workindo Genel Müdür Yardımcısı Volkan Kırtok, “Workindo olarak yurt içi ve yurt dışı inşaat sektöründe kısa zamanda büyük işler yaptık. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımız ve yatırımcılarımızın desteğiyle büyümemizi aynı ivmede devam ettireceğiz. Genel Müdür Yardımcılığının yükümlülüklerini de elimden gelenin fazlasıyla yerine getirip, markamızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Workindo’nun önünde uzun ve başarılı bir yol olduğunu düşünüyorum. Bu yolda ekipçe birlikte, sağlam adımlarla yürüyerek markamızı global bir firma haline getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Evli ve 1980 doğumlu Volkan Kırtok, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra kariyer hayatına etkinlik sektöründe pazarlama uzmanı olarak başladı. Kırtok, 2005 yılında kendi e-ticaret girişimini New York’ta kurdu. 2011 yılında Türkiye'ye dönüş yapmasıyla birlikte tematik şehir portalcılığı yapan İstanbul.com'un yönetim direktörlüğü görevini üstlendi. İlerleyen yıllarda dijital performans pazarlama ajansı, doğal reklamcılık ağı girişimi ve yeni nesil medya yayıncılık platformu gibi farklı alanlarda üst düzey yönetici ve kurucu ortak olarak yer aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL