• Geri dön

  • 2.298 Görüntülenme

  • 314 Haber

  • 1.701 İşletme görüntülenme


A101, itibarını en çok artıran markaların belirlendiği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nin ‘Discount Zincir Marketler’ kategorisinde, “Yılın En İtibarlısı” seçildi

Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olan A101, 11.000’i aşkın mağazası ve A101 Kapıda uygulamasıyla kaliteli ürünleri, uygun fiyatla Türkiye’nin dört bir yanındaki milyonlarca müşterisine ulaştırıyor. Öte yandan başarılı pazarlama anlayışı, inovatif uygulamaları, 61 bini aşkın çalışanı ve dinamik ekibi sayesinde, müşterileriyle arasında kurduğu kuvvetli bağı aldığı ödüllerle taçlandırıyor

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirilen “İti­bar ve Marka Değer Performans Ölçü­mü” araştırmasının sonuçlarına göre belirlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”, 20 Ocak 2022 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen tören ile sahiplerine ulaştı. Marka bilinirliği, güven skoru, iletişim ve reklam çalışmaları gibi 9 ana kriter ve 16 alt kriterin sorgulanarak değerlendirilmesi sonucunda farklı sektörlerden yılın en itibarlı kurumları belirlendi. Bu yıl 12 ilde düzenlenen halk değerlendirmelerine göre 70 farklı kategoride “Yılın En İtibarlısı” seçildi.

“Discount Zincir Marketler” kategorisinde, halk ile özdeşleşen bir marka olduğunu gözler önüne seren A101 rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Geçtiğimiz yılda da The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin hipermarket kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünü aldıklarını belirten A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, “A101 olarak üst üste iki yıldır halkın gözünde “Yılın En İtibarlı” markası ödülüne layık olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Markamıza olan güvenin ve müşterilerimizle kurduğumuz kuvvetli bağın pekiştiğini görmek bizim için son derece kıymetli. Başarıda emeği geçen ekibime, değerli iş ortaklarımıza ve bize olan güvenlerinden dolayı müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL