• Geri dön

  • 3.366 Görüntülenme

  • 319 Haber

  • 1.704 İşletme görüntülenme


8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel çeşit çeşit canlı çiçekler, makyaj ürünleri ve aksesuar seçenekleri A101 marketlerinde alıcısını bekliyor!

Türkiye’nin en çok kadın istihdamı sağlayan şirketi ve 9.000 şubesi ile Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olan A101 marketleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için birbirinden güzel ve farklı ürünleri müşterilerle buluşturuyor.

Toplumdaki doldurulamaz yeri ile el üstünde tutulması gereken kadınlara en güzel hediyelerden biri canlı çiçekler. Sukulent, menekşe ve orkide seçenekleriyle müşterinin beğenisine sunulan ürünler 4,95 TL’den başlayan fiyatlarla A101 marketlerinde.

14,95 TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Maybelline makyaj ürünleri de kadınlar günü için tercih edilebilecek avantajlı hediyelerden. Maybelline far paletlerinin yanı sıra, rimel ve ruj çeşitleri makyaj severleri A101 marketlerinde bekliyor. Bunların dışında 19.95 TL’den satışa sunulan Neutrogena cilt bakım ürünleri ile A101 marketlerinde hem sevdiklerinizi sevindirebilir hem de kendinizi şımartabilirsiniz.

Makyajınızı rahat yapabilmeniz için dokunmatik ışık şiddeti ayar düğmesi ve 180 derece dönebilme özelliği ile Aprilla Led Işıklı Makyaj Aynası 34,95 TL’den satışa sunuluyor. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulan birbirinden şık ayakkabı ve çantalar ile kıyafetlerinizi tamamlarken bütçenize de destek olabilirsiniz.

Işıl ışıl parlayan küpe, kolye ve bileklikler, kadınlar günü için sadece 9,95 TL fiyatıyla tüm A101 marketlerinde sevdiklerini ve kendilerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL