• Geri dön

  • 600 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 946 İşletme görüntülenme


YVES ROCHER ELIXIR BOTANIQUE 50 FAKTÖR KORUYUCULU DETOKS ETKİLİ YAŞLANMA KARŞITI YÜZ KREMİNİN YÜZÜ BURCU KARA OLDU!

Dünyaca Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher, oyuncu Burcu Kara ile seri yüzü anlaşması imzaladığını duyurdu. Burcu Kara’nın yer aldığı Elixir Botanique Detoks Etkili 50 Faktör Koruyuculu Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi reklam filmi 16 Mayıs’ta yayına girdi.

Kurulduğu 1959 yılından bu yana Bitkisel Kozmetik Laboratuvar Uzmanlığı ile doğaya ve cilde saygılı ürünler geliştiren ve bitkisel güzelliği geniş kitleler ile buluşturan Yves Rocher, fotoyaşlanma ile savaşan, doğal ve temiz içeriği ile cildi güneş, yaşlanma ve lekelere karşı koruyan Yves Rocher Elixir Botanique Detoks Etkili 50 Faktör Koruyuculu Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi için tüm yaşamıyla doğallığı temsil eden oyuncu Burcu Kara ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyor.

Doğal bir yaşam tarzını hayatının her alanında uygulayan Burcu Kara’nın yer aldığı bu heyecan verici iş birliğinin ilk adımı olan reklam filmi 16 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de bütün televizyon ve dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacak.

Uzun yıllardır marka dostu olan Burcu Kara ile bir iş birliğinden gerçekleştirmekten dolayı oldukça mutlu olan Yves Rocher Türkiye ekibi heyecanla kampanya başlangıcını beklerken, seri yüzü Burcu Kara ise yapılan iş birliğinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL