• Geri dön

  • 142 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 946 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü Fransız bitkisel kozmetik markası Yves Rocher, Anti-Age Global serisi ile yaş almanın tüm belirtilerine karşı eşsiz bir çözüm sunuyor. Gençlik ve yaşam kaynağı bitki kök hücrelerini içerisinde bulunduran, yaşam kaynağı kök hücreleri ile 72 saatte artan hücre yenilenmesi sağlayan Anti-Age Global serisi, 10 farklı yaşlanma karşıtı etki ile yaş almanın etkilerini silmenin kolay ve doğal yolunu sunuyor. Doğal formülleri ile cildinize ve doğaya duyarlı bakım sağlayan Yves Rocher, Anti-Age Global serisi 10 farklı yaşlanma karşıtı etki sunuyor. Bu hem bitkisel içerikli hem de etkin serinin gece ürünleri sayesinde her gün mükemmel bir cilt ile uyanıyorsunuz!

Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Serumu

İçeriğinde 2 kat daha konsantre leylak tomurcuğu kök hücreleri bulunan Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Serumu içeriğindeki değerli yağlar ile yaşlanmanın tüm belirtilerine savaş açıyor. Vitaminler ve mineraller gibi geliştirme gücüne sahip elementleri en yüksek konsantrasyonda içeren leylak tomurcuğu kök hücreleri aynı zamanda cilde ışıltılı ve eşit tonda bir görünüm sağlıyor. Güçlü etkili leylak tomurcuğu kök hücrelerine ek olarak; onarıcı bakım özellikleriyle bilinen jojoba yağı, hıyaluronik asit, niasinamid, üzüm çekirdiği gibi etkili içerikler bulunduruan Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Serumu cildinizi nemlendirerek yenilenmesine, kırışıklıkların görünümünün azalmasına ve cildin daha sıkı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Kremi

Yves Rocher Anti-Age Global Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Kremi cildinizi pürüzsüzleştirerek, parlaklığını ve canlılığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Ciltteki ince çizgilerin görünümü azaltan Yves Rocher Anti-Age Global Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Kremi aynı zamanda cilt tonunun eşitlenmesini destekliyor. Yaşlanma karşıtı 3 patente sahip, İtalya'da yetişen bir leylak türü Syringa'dan elde edilen yaşam kaynağı kök hücreleri içeren formülü ile yaşlanmanın tüm belirtilerini durdurmaya destek veren bu krem aynı zamanda cildin ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Düzenli kullanıldığında kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına yardımcı olan Yves Rocher Anti-Age Global Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı Gece Kremi dört hafta kullanım sonrasında, cildin nemlenerek yenilenmesine, güçlenmesine ve daha genç bir görünüm kazanmasına destek oluyor.

Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Göz Kremi

Gözleri aydınlatarak daha genç bir görünüm kazanmasını sağlayan Yves Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Göz Kremi ferahlatıcı jel dokusu ile göz çevresindeki hassas deriye zarar vermeden kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Ultra ferahlatıcı ve kolay kullanımlı metal top aplikatörü ile göz çevresine uygulamayı kolaylaştırırken tüm yaş almanın tüm belirtileri ile etkin bir şekilde savaşıyor. Paraben, renklendirici, parfüm ve mineral yağ içermeyen formülüyle cildinize saygılı bir bakım deneyimi sunuyor.

Yves Rocher Yenileyici Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kök Hücre Bakımı, Leke Karşıtı Bakım Kürü

Cildin aydınlanmasını ve yaş alma belirtilerinin düzelmesini sağlayan Yves Rocher Gençleştirici ve Aydınlatıcı, Ton Eşitleyen, Leke Karşıtı Bakım Kürü ciltte ışıl ışıl bir görünüm sağlıyor. 35 günlük bakım için 35 kapsül içeren bakım kürü c vitamini türevleri ile zenginleştirilmiş içeriği ile cildi aydınlatırken ipeksi ve besleyici dokusu sayesinde cilde nazik bir bakım yapıyor. %97’den fazla doğal kaynaklı içeriğinde bitki tomurcuğu nektarı ve beyaz tagua tohumu olan bakım kürü cildinizde aydınlık ve lekesiz bir etki bırakıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL