• Geri dön

  • 67 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 947 İşletme görüntülenme


Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları uzmanları tarafından doğaya ve insana saygılı özenle geliştirilen Yves Rocher güneş bakım ürünleri, yazın sıcak ve güneşli günlerinde size eşlik etmeye hazırlanıyor!

Güneşin zararlı etkilerine karşı geliştirilen doğal içerikli Yves Rocher güneş bakım ürünleriyle cildinizi korurken, eşsiz Monoi kokulu bakım ürünleriyle duyularınıza hitap eden tropik bir yolculuğa çıkacacağınız bir yaza hazır olun! Yves Rocher, yazın en parlak günlerinde keyifli bir eşlikçiniz olurken, her bir ürünündeki doğal içeriklerle zenginleştirilmiş formülleri sayesinde cildinizi UVA ve UVB ışınlarının zararlarından koruyor, nemlendiriyor ve besliyor. Işıltılı bronzluğunuzu koruyarak, nem seviyesini artıracağınız Yves Rocher güneş ürünleri ile cildiniz yaz boyunca taze ve canlı!

Yves Rocher Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ, Tahiti Monoi özü içeren bronzlaştırıcı yağ, saç ve vücut için mükemmel bir seçim olarak karşımıza çıkıyor. Kolayca emilen hafif dokusu, güneş görmüş ciltlerde bronzluğu güçlendiriyor ve saçları yumuşacık yaparak parlaklık kazandırıyor.

Yves Rocher Monoi Işıltı Veren Saç ve Vücut Yağı, hafif dokusu ile cildiniz tarafından kolayca emilen bu yağ, egzotik kokusuyla yaz aylarının ruhunu teninize taşıyor. %97’den fazla doğal içeriği ile istendiği zaman saç ve cilt için kullanılabiliyor. Düşük sıcaklıklarda katılaşabilen ürün, sıcak suyun altında çözünüyor. Cildi derinlemesine nemlendiriyor, bronzluğu artırıyor ve saçlara ışıltılı bir görünüm sunuyor.

Yves Rocher Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi ve Parlama Karşıtı 50 GKF Yüz Kremi, UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görüyor, cildi pürüzsüzleştiriyor ve yaşlanma belirtilerine savaş açıyor. Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için uzmanlarımız tarafından Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile birleştirilip geliştiriliyor. Parlama Karşıtı 50 GKF Yüz Kremi, yüksek güneş koruması ile cildin nefes almasını sağlarken, parlamayı engelliyor ve güneşin keyfini uzun süre güvenle çıkarmanızı destekliyor.

Yves Rocher 50 GKF Sprey Güneş Losyonu, yumuşak dokusuyla cildinize kadife gibi bir his veriyor, cildi yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve esneklik ile yumuşaklık hissi sağlıyor. Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile birleştirilerek geliştirilen losyon, güneşin keyfini güvenle çıkarmanız için cildinize gerekli tüm korumayı sunuyor.

Yves Rocher 3’ü 1 Arada Güneş Sonrası Nemlendirici Süt ve Güneş Sonrası Canlandırıcı Yaşlanma Karşıtı Krem’in içeriğinde yer alan Boğa dikeni ve Monoi özleri, cildi derinlemesine nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor ve onarıyor. Gün boyu güneşe maruz kalan cildiniz, bu ürünler sayesinde gençlik ışıltısını geri kazanıyor ve yoğun bir biçimde nemleniyor.

Yves Rocher Yaşlanma Karşıtı Güneş Sonrası Yüz Kremi, güneşin ardından cildi derinlemesine nemlendiriyor ve onarıcı özellikleriyle cilt sağlığını destekliyor. Bu özel formüllü krem, cildin doğal onarım sürecini hızlandırıyor, kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ve cildi daha canlı ve ışıltılı hale getiriyor. Güneş, deniz ve kumun etkilerini hafifleten bu ürün, yaz aylarının zorlayıcı koşullarına karşı cildinizi koruyor.

Yves Rocher güneş bakım ürünleri, yazın en parlak günlerinde keyifli bir eşlikçiniz olurken, her bir ürün, doğal içeriklerle zenginleştirilmiş formülleri sayesinde cildinizi UVA ve UVB ışınlarının zararlarından koruyor, nemlendiriyor ve besliyor. Işıltılı bronzluğunuzu koruyarak, nem seviyesini artıran Yves Rocher güneş ürünleri ile cildinizin yaz boyunca taze ve canlı!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL