• Geri dön

  • 431 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 827 İşletme görüntülenme


Aracınız sıcak yaz günlerine hazır mı?
Araçları yaza hazırlamanın püf noktaları
Klima ve bakteri temizliği
Seramik kaplama
İç bakım
Lastik değişimi

Sıcakların iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde araçlara tepeden tırnağa bakım yaptırmak şart. Yaz sıcağına, toza ve uzak yol sürüşlerine maruz kalan araçlar için boya bakımından aracın iç temizliğine, yağ değişiminden fren bakımına kadar tüm süreçler için Auto King’in Uzman Teknik Ekibi bir dizi öneride bulunuyor. 

Yüksek sıcak ve nem araçlarda sürüş güvenliğini tehlikeye sokarken lider oto bakım ve onarım markası Auto King, araç sahipleri için tüm süreçlerinin yönetimini üstleniyor.

İç bakım önemli…
Aracın iç ısısını güneş ışığı ve etkilerine karşı dengelemek, zararlı UV ışınlardan hem sürücüleri korumak hem de kabin içi deri ve vinillerin çatlamasını engellemek için cam filmi uygulamasını öneren AUTO KING’in Uzman Teknik Ekibi, uzun yol yapacaklara da ön kaput, çamurluklar ve tampon için kaput koruma filmi önerisinde bulunuyor. Bu noktada iç temizliğin de önemine vurgu yapan teknik ekip, iç koruma uygulaması ile döşemelerin leke tutmasının önüne geçilebileceğini, böylelikle araçların daha uzun süre temiz kalacağını söylüyor.

Seramik Kaplama araçları uzun yıllar koruyor

Klima ve Bakteri Temizliği uygulamasında ise, klimanın devir daim moduna alınarak en yüksek dereceye getirildiğini ve klima dezenfektan ilacı yardımıyla polen filtresine kadar ulaşabildiklerini aktaran teknik ekip, gerçekleştirilen temizleme ve koruma sayesinde araçların bakteri ve kötü kokulardan arındırıldığını anlatıyor. Özel antiseptik maddeler sayesinde de havalandırma (klima) sisteminin hijyenini garantilediklerini söylüyorlar. Bu uygulamaların insan sağlığı için önemli olduğunu aktaran teknik ekip, yaz döneminde mutlaka yapılması gereken bir diğer uygulamanın ise seramik kaplama olduğunu kaydediyorlar. Nedeni ise seramik kaplama ile araçlarda meydana gelen sıcaktan kaynaklı yıpranmaların önüne geçmeleri. Teknik ekip uygulama sayesinde araçların yıllar boyu aşınmasını, renk atmasını, okside olmasını engelleyebildiklerinin altını çiziyorlar.

Reçine ve kuş pisliği gibi doğal dış etkenlere karşı da yüksek direnç sağlayan Seramik Kaplama uygulamasını yıllarca kullanmak mümkün. Gelişmiş teknolojili kimyasal ve fiziksel özellikleri sayesinde aşınmayan, dökülmeyen sararmayan, çatlamayan ve soyulmayan Seramik Kaplama, anti-statik yüzey sayesinde araçlarda oluşabilecek çamur, kuş pisliği, asit yağmuru, tuz, reçine gibi aşındırıcı ve kirleticilerin kolayca temizlenebilmesine olanak tanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL