• Geri dön

  • 592 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


AUTO KING Genel Merkez Eğitim Akademi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor

18 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Auto King, 2019 yılında ailesine katılan yeni üyelerinin eğitimlere verdiği önemi Genel Merkez Eğitim Akademi ile bir üst skalaya taşıyor. Auto King iş ortaklarına verdiği 5 gün süren eğitim kapsamında; İş İdaresi, Mini Onarım, Mobil Parça Onarımı, Boyasız Göçük Düzeltme, Oto Bakım Koruma, Ön Cam Onarımı ve İç Döşeme Onarımı konularını katılımcılara simülatif olarak aktaran Auto King’in uzman eğitmenleri, teorik eğitimlerle de süreci destekliyor. 

2007 yılında kapılarını açan ve Auto King’in eğitim alanındaki çalışmalarına yön veren Eğitim Akademi, kurum için eğitimin yanı sıra sektörün gelişimine katkı sağlamak vizyonuyla hareket ediyor.

Sektörün gelişime verdiği önemi Genel Merkez Eğitim Akademi ile bir üst skalaya taşıyan Auto King; 2019 yılında ailesine katılan yeni üyelerine 5 gün süren bir eğitim düzenleyerek eğitim konusundaki hassasiyetini gözler önüne seriyor. Eğitim kapsamında; İş İdaresi, Mini Onarım, Mobil Parça Onarımı, Boyasız Göçük Düzeltme, Oto Bakım Koruma, Ön Cam Onarımı ve İç Döşeme Onarımı konularını katılımcılara simülatif olarak aktaran Auto King’in uzman eğitmenleri, teorik eğitimlerle de süreci destekliyor. Auto King Eğitim Akademi ile 2019 yılsonunda yaklaşık 120 kişiye eğitim vermeyi hedefliyor.

“Auto King olarak eğitimi önemsiyoruz”

Konu özelinde açıklamada bulunan Satış ve Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, “Auto King olarak, Eğitim Akademi ile hedeflerimiz çok net. Sektörün gelişimine katkı sağlamak... Dolayısıyla verdiğimiz eğitimi nitelik açısından değerlendirdiğimizde eğitimlerimiz; çok kapsamlı ve teknolojinin ön planda tutulduğu programları içeriyor. Bu farkındalıkla da eğitimlerimizin şirketlerin vizyonuna ve süregelen hedeflerine ciddi oranda katkı sağlayacağı düşünüyoruz. Eğitim sonrası yeni üyelerimize almış oldukları eğitimi başarı ile tamamladıklarını gösteren sertifikaları takdim ediyoruz ve genel müdürlük kapsamında formasyon bilgilendirmesi de sağlıyoruz”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL