• Geri dön

  • 671 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 827 İşletme görüntülenme


AUTO KING yenilenen servis merkezleriyle Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta

Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türkiye’nin her noktasında olmak için çalışan Auto King, motorlu taşıt sahiplerinin araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunduğu şubelerini Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta hizmete açtı. 

Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası AUTO KING, sigorta sektöründeki kurumsal müşterilerine ve motorlu taşıt sahiplerine yüksek standartlı kurumsal hizmet sunmak amacıyla şubelerini Osmaniye ve Kahramanmaraş’a konumlandırdı.

Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türkiye’nin her noktasında olma hedefiyle çalışan Auto King, yeni yapılanmasıyla Osmaniye ve çevre ilçelerine hizmet vermeyi amaçlıyor. 900 metrekare kapalı, 650 metrekare açık olmak üzere toplam 1.550 metrekare servis alanına sahip AUTO KING-Osmaniye Servis Merkezi, sigorta sektöründeki kurumsal müşterilere ve bölgedeki motorlu taşıt sahiplerine yüksek standartlı hizmet vermeyi hedefliyor. AUTO KING - Kahramanmaraş Servis Merkezi ise uzman ekibiyle birlikte Kahramanmaraş ve çevre ilçelerine 10 Eylül 2019 tarihinden itibaren yeni servis binasında hizmet vermeye başladı. 1650 metrekare kapalı, 1000 metrekare açık olmak üzere toplamda 2.950 metrekare servis alanına sahip AUTO KING - Kahramanmaraş Servis Merkezi, son teknoloji sahip parkuruyla ön plana çıkıyor.

“Amacımız kurum kültürünü Türkiye’nin farklı noktalarına taşımak”

AUTO KING Satış ve Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, “AUTO KING olarak belirlediğimiz tüm stratejimizi Türkiye’nin farklı noktalarına taşımaktan oldukça mutluyuz dedi.Yeni lokasyonlarımızda, mini onarım, hasar onarım, mekanik bakım ve oto bakım alanlarında hizmet vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman net; müşterilerimize kolay, kaliteli, güvenilir, ekonomik ve hızlı şekilde hizmet sunmak. Bu noktada tüm lokasyonlarımız gibi Osmaniye ve Kahramanmaraş şubelerimizde de müşterilerimizin beklentilerine cevap vereceğiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL