• Geri dön

  • 644 Görüntülenme

  • 18 Haber

  • 827 İşletme görüntülenme


AUTO KING-Kayseri servis merkezinde bayrak değişimi

AUTO KING’in motorlu taşıt sahiplerinin araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunduğu Kayseri şubesinde bayrak değişimi yaşandı. 4000 m² alan üzerine kurgulanan AUTO KING Kayseri, son teknolojiye sahip parkuruyla ön plana çıkıyor. 

Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası AUTO KING’in sigorta sektöründeki kurumsal müşterilerine ve motorlu taşıt sahiplerine yüksek standartlı kurumsal hizmet sunduğu Kayseri şubesinde yapısal değişikliğe gidildi.

AUTO KING tecrübesiyle 4000 m² alan üzerine kurgulanan AUTO KING Kayseri, son teknolojiye sahip parkuruyla ön plana çıkıyor. AUTO KING Kayseri, yenilenmiş hizmet kalitesiyle sigorta sektöründeki kurumsal müşterilere ve bölgedeki motorlu taşıt sahiplerine yüksek standartlı hizmet vermeye devam edecek.

“Yeni yapılanmasıyla Kayseri’de var olmaktan mutluluk duyuyoruz’’
AUTO KING Satış ve Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, “AUTO KING olarak belirlediğimiz tüm stratejimizle ve yeni yapılanmamızla Kayseri’de var olmaktan mutluluk duyuyoruz. 4.000 metrekare üzerine kurulu şubemizde, mini onarım, hasar onarım, mekanik bakım ve oto bakım alanlarında hizmet vermeye devam edeceğiz. Servis merkezimizde müşterilerimize kolay, kaliteli, güvenilir, ekonomik ve hızlı şekilde hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu noktada tüm lokasyonlarımız gibi Kayseri şubemizde müşteri deneyimini mükemmelleştirmek yolunda bizim için önemli bir platform. AUTO KING olarak çıtayı her zaman daha yukarıya koyarak, başarılarımızın bize verdiği motivasyonla yenilerini kazanmak için sürekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler, ilk şubemiz hizmete girdiğindeki heyecanı yaşamaya devam ediyoruz. Araç sahiplerinden aldığımız memnuniyetler, ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Odağına son kullanıcıları alan ve en üst düzeyde memnuniyet seviyesini hedefleyen AUTO KING olarak tüm Türkiye’de olma vizyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL