• Geri dön

  • 406 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 469 İşletme görüntülenme


TekzenKART ile Salı günlerini ikiye katlıyoruz

TekzenKART sahipleri 30 Temmuz – 3 Eylül tarihleri arasında sadece Salı günleri TekzenKART ile tek seferde yapacağı 200TL ve üzeri alışverişlerde mevcut puanını 2 kat değerli olarak kullanacak.

Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, müşterilerine kazandıran alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor. Kampanya 30 Temmuz - 3 Eylül (dahil) tarihleri arasında sadece Salı günleri TekzenKART ile tek seferde yapılacak 200TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olup yapılan alışverişlerde mevcut puan 2 katı değerli olarak kullanılacak.

Tekzen’in 59 ilindeki 140 mağazasında geçerli olan kampanyada müşteriler puanlarını isterlerse tek seferde isterlerse parçalı olacak şekilde harcama imkanına da sahip olacak. Ayrıca TekzenKART sahibi müşteriler kampanyadan birden fazla kez faydalanabilecek.

Evini güzelleştirmek isteyenlerin uğrak adresi Tekzen, tüketicilerine on binlerce ürünü avantajlı fiyatlarla ve kolay ödeme seçenekleriyle sunarken Salı günlerini daha değerli kılan puan kampanyası ile tüketicilerinin aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Perakende sektöründe 24 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 59 ilde 140 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +245 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL