• Geri dön

  • 317 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 469 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarını güzelleştiren Tekzen, Anneler Günü’nde başımızın tacı annelerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şık ve keyifli sofraların tamamlayıcısı yemek setlerinden çatal kaşık takımlarına, lezzetli tariflere eşlik edecek blender setlerinden çay ve kahve makinelerine kadar birçok hediye alternatifleri sunuyor.

Şık ve lezzetleri yemeklerle donatılan iftar sofralarının hazırlandığı ve bu dönemde Anneler Günü’nde anneme ne hediye alacağım diyenlerin imdadına Tekzen yetişiyor.

Tekzen, mutfakta zaman geçirmeyi ve yemek yapmayı seven anneler için evde uzun pişirme gerektiren yemekleri en lezzetli şekilde hazırlayabileceği birbirinden şık döküm tava ve tencereler, şık sofraların tamamlayıcısı yemek takımları, lezzetli kekler ve kurabiyeler yaparken kullanabilecekleri blender setleri, keyifli akşam sohbetlerine eşlik edecek kahve ve çay makineleri, keyfine düşkün annelere özel sallanan dinlenme koltuğu gibi her zevke uygun hediye alternatifleri sunuyor.

Özellikle pandemi döneminde evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri de mutfak olunca ekmeklerin evde piştiği, baklavaların, böreklerin evde açıldığı bu günlerde annelerimiz için Anneler Günü’ne özel birbirinden şık ve marifetli hediye alternatifleri için www.tekzen.com.tr adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Varlıklarıyla hayatımıza renk katan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarız.

Perakende sektöründe 25 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 59 ilde 132 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +236 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL