• Geri dön

  • 638 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 469 İşletme görüntülenme


Tekzen, yaz mevsimini evlerini yenileyerek karşılamak isteyenler için online alışveriş sitesi www.tekzen.com.tr üzerinden şık ve kullanışlı alternatiflerle dolu özel bir kampanya düzenliyor.

Yaz mevsimi yaklaştı, sosyal izolasyon tedbirleri kapsamında evlerde geçirilen süreler de aynı şekilde devam ediyor. Yaz mevsimini evini yenileyerek karşılamak isteyen, küçük dokunuşlarla keyifli yaşam alanları oluşturma hayalini kuranlar için Tekzen, banyodan mutfağa, kanepeden koltuğa, aydınlatmadan bahçeye, pişirme ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar evinizi güzelleştirecek özel bir kampanya sunuyor.

www.tekzen.com.tr üzerinden 12-20 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında bahçe, mutfak, banyo ve mobilya kategorisinde yer alan ürünlerde özel indirimler yer alıyor. 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; ahşap, katlanır, 2 sandalyeli masa takımı 459 TL, Lava döküm ızgara tava 89 TL, boy dolabı hediyesiyle, Derya banyo dolabı 599TL ve 4 kapaklı, 2 çekmeceli Zenio Rose Gardırop 839 TL‘den satışa sunuluyor.
30 gün kolay iade, 200 TL ve üzerine ücretsiz kargo avantajları ile kampanya kapsamında evler keyifle yaz mevsimine hazırlanıyor.

Cepten veya tabletten istenilen zamanda www.tekzen.com.tr’de 250 bin ürün çeşitliliği ile alışveriş yapma olanağı bulunuyor.

Tekzen birbirinden şık ve kullanışlı ürünleriyle, evini güzelleştirmek isteyenleri www.tekzen.com.tr’de buluşturmaya devam ediyor.

Perakende sektöründe 25 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 59 ilde 132 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +236 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL