• Geri dön

  • 303 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 183 İşletme görüntülenme


Doğal olarak güzel…
Caddeden ve pideden vazgeçemeyenlere
Nelipide Gurme’den; Kıymalı Pide

Ordu’nun dillere destan kıymalı pidesini İstanbullularla buluşturan 
Nelipide Gurme, pidede standartların üzerinde tatlar sunmaya devam ediyor. Lezzetli bir yemek alternatifi arayanları yumurtalı veya yumurtasız kıymalı pidesiyle karşılayan Nelipide Gurme, keyifli bir öğünün ilk durağı oluyor.

Nelipide Gurme, eşsiz tattaki hamuru ve kıymanın harmonisiyle ortaya çıkan Kıymalı Pidesi ile keyifli bir öğünün ilk durağı olmaya devam ediyor.

Kıymalı pidesiyle Ordu’yu İstanbul’da yaşamanızı sağlayan Nelipide Gurme, göze hitap ettiği kadar damaklarda da unutulmaz bir pide lezzeti bırakıyor. Nelipide Gurme şeflerinin ellerinden adeta bir sanat eseri olarak çıkan Kıymalı Pide, istenildiği taktirde yumurtayla da sıcacık olarak servis ediliyor.

Odun ateşinde pişmesinin yanı sıra Ordu’dan gelen doğal lezzetlerle hazırlanan Kıymalı Pide, Nelipide Gurme’nin Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü’ndeki şubelerinde damak zevkine önem verenleri bekliyor. Ayrıca samimi ve hoş ortamıyla misafirlerini karşılayan Nelipide’nin pide menüsünde; tavuklu, kıymalı, pastırmalı, patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı ve çok tahıllı hamurlu seçeneklerini de yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL