• Geri dön

  • 602 Görüntülenme

  • 134 Haber

  • 492 İşletme görüntülenme


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden sizi de cebinizi de ferahlatan yepyeni bir klima serisi

Yeni NoviroME klima serisi ile mekanlarda tasarruf ve temiz hava bir arada

İklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi markası Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin sürdürülebilir gelecek beklentileri için tasarlanan yeni A+++ enerji sınıfı duvar tipi split klima serisi NoviroME; yaz sıcağını en fazla hissettiğimiz şu günlerde mekânlarda konfor, temiz hava ve enerji verimliliğinde seviyeyi yukarı taşıyor. Mitsubishi Electric’in yüzde 20 KDV indirimi ile satışa sunduğu NoviroME klimalar, düşük elektrik tüketimi ve 10 yıl garanti fırsatı ile de tüketicilere nefes aldıracak.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yaz sıcaklarının olumsuz etkilerini yaşadığımız şu günlerde yeni duvar tipi klima serisi NoviroME ile tüketicilere, dört mevsim tercihleri olacak benzersiz yeni bir seçenek sunuyor. NoviroME serisi; her ortama ve tarza uyum sağlayan mat yüzeye sahip kompakt ve şık tasarımının yanı sıra yüksek enerji tasarrufu, iç hava kalitesi, sessizliği ve uzaktan yönetimi gibi birçok özelliği ile tüketicilere konforlu bir iklimlendirme deneyimi sunuyor. Mitsubishi Electric, yeni NoviroME serisi klimalarını yüzde 20 KDV indirimi ve 10 yıl garanti ile satışa sunarak tüketicilerin cebini de rahatlatıyor.

Hava temizleme özelliği ile kirletici zararlılara geçit yok
Adını güçlü hava temizleme, iç hava kalitesi özelliklerinden alan NoviroME klimalar sadece bir klima değil aynı zamanda bir hava temizleme cihazı görevi de görerek bulunduğunuz mekânda temiz iç hava koşulları sağlıyor. Serinin VG modellerinde standart olarak gelen yüksek performanslı, etkili V Blocking hava temizleme filtresi kullanılıyor. Teknolojik çalışmaların sonucu olan V Blocking Filtre, yapışan alerjenleri nötralize ediyor ve küf oluşumunu da engelliyor. Dokusuz kumaş ve elektrostatik filtreye sahip iki katmanlı filtre, ortamdaki havada bulunan küçük parçacıkları etkili bir şekilde yakalayabiliyor. V Blocking Filtre ayrıca elektrostatik yapısındaki 3 etken kademe ile havada bulunabilecek, polen ve diğer alerjenleri etkisiz hale getirebiliyor.

Serinin VGKP kodlu modelinde bulunan “Plasma Quad Plus” filtre teknolojisi de sağlıklı iç hava kalitesi için saç telinin yaklaşık otuzda birine denk gelen, 2.5 mikrometreden daha küçük (2,5µm büyüklüğünde) parçacıkları filtreleyerek ortam havasını A sınıfı derecelendirme ile temizleyebiliyor. Sadece Mitsubishi Electric teknolojisi olan bu filtre özel olarak hava temizleme amaçlı tasarlanan cihazlarında da kullanılıyor. Sistem filtre ortamına kontrolsüz iyon emisyonu yöntemi yerine kirletici toplama teknolojisini kullanıyor. Bu sayede oda koşullarında gerçeğe uyumlu şekilde test edilerek yüksek performansı teyit ediliyor. Ortamdaki havada bulunan zararlı partikülleri ve alerjenleri etkili bir şekilde filtreleyerek temiz bir yaşam alanı oluşturuyor.

Kendi kendini temizleme modu ile uzun ömürlü kullanım
İç ünite için kullanıcının standart olarak periyodik yapacağı temizleme işlemini kolaylaştıran “Kendi Kendini Temizleme Modu, klimanın soğutma/kurutma modundan sonra başlattığı fan çalışması ile küf ve kokuları önlemek için iç ünitenin kurumasını sağlıyor. Böylece NoviroME klimalar tüketicileri zahmet ve masrafa sokmadan kendini hijyenik bir şekilde koruyarak uzun yıllar aynı performansla çalışmaya devam ediyor.

Özel çift katmanlı kaplama ile uzun süreli performans ve dayanıklılık
Klima iç ünitesinde fan, ısı değiştirici ve hava yolu üzerine uygulanan Mitsubishi Electric’in tescilli çift katmanlı kaplama teknolojisi; toz, yağ, sigara dumanı ve karbon gibi farklı kimyevi yapılardaki yağ ve su bazlı kirleticilerin parçalarda tutunmasını önlüyor. Bu gibi kirleticilerin hem oluşmasını geciktirerek engelliyor hem de filtre üzerinde birikmesini sağlayarak temiz bir yaşam alanı yaratırken klimanın ömrünü de uzatıyor. Filtreleri kullanıcılar tarafından rutin olarak temizlenen NoviroME klimalar, uzun yıllar ilk günkü performansını koruyor. Yapılan testlerde 10 yıl sonra oluşabilecek verim düşüşünde yüzde 18, hava debisi düşüşünde de yüzde 30 iyileşme görülmüştür.

Enerji verimliliğinde sıradan A sınıfı cihazların iki katından fazla tasarruf
Elektrikli cihazların enerji verimliliğini ifade eden “enerji sınıfı”, elektrik faturalarını doğrudan etkilediği için tüketicilerin klima satın alma kriterleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Mitsubishi Electric; klima sistemlerinde kullandığı kompresör, bakır boru ve ısı değiştiricilerinde gerçekleştirdiği üretim ve tasarım yenilikleri sayesinde Türkiye’de kullanıcılara sektörün enerji verimlilik sınıfı en yüksek cihazlarını sunuyor. Soğutma amaçlı çalışmalarda sıradan A sınıfı cihazlara oranla 1.5 katı aşan varan verim avantajı sağlayabilen NoviroME serisi ısıtma amaçlı kullanımda da kullanım bölgesine göre en yüksek sınıf olan A+++ sınıfına ulaşan verimliliğe sahip. NoviroME serisi klimalar ayrıca “Ekono Soğutma” adlı akıllı sıcaklık kontrol özelliği ile de hiçbir konfor kaybı olmadan hissedilen sıcaklığı değiştirerek enerji tasarrufu sağlıyor.

Bulut tabanlı MELCloudTM teknolojisi ile yaşadığınız mekânın kontrolü tek tuşla elinizin altında
Tüm NoviroME klimalar Mitsubishi Electric’in bulut tabanlı MELCloudTM teknolojisi sayesinde internet üzerinden kullanım özelliği ile geliyor. Kullanıcılar cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarından internetin olduğu herhangi bir yerden klimalarına bağlanıp onu uzaktan ya da oturdukları yerden yönetebiliyorlar. Kullanım kolaylığının yanında enerji tasarrufu ve konforu da artıran MELCloudTM teknolojisi; butik oteller, restoran ve kafe zincirleri gibi küçük işletmeler, farklı yerlerdeki konut ve iş yerleri gibi çoklu alanların tek noktadan yönetimine ve otomasyonuna da olanak veriyor. Bu özellik sayesinde sadece uzaktan klimayı açıp kapatmak ve ortamın sıcaklık derecesini görüp kontrol etmek değil; standart uzaktan kontrol sistemlerinden farklı olarak sistem hakkında çeşitli raporlar almak da mümkün oluyor. Kullanıcılar MELCloudTM üzerinden sistemin elektrik tüketimi konusunda raporlar alabiliyor; programlı grup yönetimi, sıcaklık değişimi, enerji tüketimi ve kullanım modu raporlarını inceleyip değerlendirerek klimaları daha verimli biçimde kullanabiliyor.

Düşük ses seviyesi, size klimanızın varlığını unutturacak
Bulunduğunuz ortamdaki gürültü konforu ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen bir faktör. Bu nedenle yaşam alanlarındaki cihazları seçerken ses seviyeleri değerlendirme kriterleri arasında önemli bir yer tutuyor. İnsan kulağının neredeyse algılayamayacağı bir ses seviyesine sahip NoviroME serisinin düşük kapasite modellerinde bile, ses seviyeleri standart insan duyabilme limitlerini zorlayabilecek 18 dB’e kadar inebiliyor. Gece modu özelliği de çalışma ışığının daha sönük, ayar değişikliği komut algılama sesini kapatıp sessiz bir şekilde çalışması ve dış ünite ses seviyesi 3dB daha düşürülmesi ile, klimanın nominal kapasitesini düşürmeden daha sessiz kullanmaya olanak tanıyor.

Yeni nesil dijital tabanlı fabrikada kusursuz üretim
NoviroME serisi, markanın Manisa’daki fabrikasında şirketin ileri teknolojisi, yüksek bilgi birikimi ve tecrübesi ile, alanında deneyimli teknik uzmanların rehberliğinde üretiliyor. Mitsubishi Electric, dünya genelinde uyguladığı son teknolojilerden çift katmanlı kaplama ve elektrik ekipmanları gibi katma değeri daha yüksek bileşenlerin üretimini de NoviroME serisi ile Manisa fabrikasında gerçekleştirmeye başlayarak Türkiye’nin teknolojik yetkinliğini güçlendiriyor. NoviroME’nin üretim sürecinde, IoT iletişim platformunu da içinde barındıran fabrika otomasyon teknolojisi e-F@ctory kullanılıyor. Endüstri 4.0’ın Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon dünyasındaki yanıtı olan e-F@ctory konsepti ile üretimde hız, kalite ve verimlilik artırılarak çok ciddi yüksek standartlar sağlanıyor. NoviroME üretilirken, üretim süreçleri gerçek kurulum koşulları ile simüle edilerek kalite kontrolden geçiyor. Böylelikle NoviroME klimalar Mitsubishi Electric markasının yüksek müşteri memnuniyetini devam ettirerek kullanıcılarına ulaşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL