• Geri dön

  • 416 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 1.752 İşletme görüntülenme


Ev tekstili, dekorasyon, sofra ve pişirme ürünleriyle yaşam alanlarına huzuru, rahatlığı ve tasarım şıklığını taşıyan English Home, çocukların yaşam alanlarına da dokunarak onların eğlenceli dünyasına eşlik ediyor.

Çocuk odasında yaratıcılıkta sınır tanımayan fikirlerinizi, English Home’un rengarenk dekorasyon seçenekleriyle bir araya getirerek mükemmel alanlar yaratabilirsiniz. Her çocuğun hiç kuşkusuz rengarenk dünyası ve uçsuz bucaksız hayalleri vardır. Evlere mutluluk getiren English Home da çocukların renkli dünyasına da uyum sağlayacak birbirinden özel çözümleri sizin için sunuyor. Nevresim takımlarından oyuncak sepetlerine, bornozlardan yatak örtülerine çocuk yaşam alanlarına dair her türlü ihtiyacınıza karşılık bulacağınız English Home çocuk koleksiyonu çocuk odasındaki trendlere yön veriyor.

Çocuklara ilham verecek English Home’un rengarenk ve eğlenceli çocuk koleksiyonlarını English Home mağazaları, www.englishome.com web sitesi ve English Home mobil uygulamasından keşfedebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL