• Geri dön

  • 65 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 1.752 İşletme görüntülenme


2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu Exotic Carnival, ev tekstilinden dekorasyona, sofralardan mutfaklara evin her köşesini, renk ve desenleriyle bir karnaval havasına dönüştürüyor.

Ev ve yaşam alanları sektörünün en güçlü ve akla gelen ilk markalarından English Home; yılın en canlı, en enerjik ve en umut dolu mevsimini yeni Exotic Carnival Koleksiyonu ile karşılıyor. Koleksiyon; sezonun eşsiz renk paletlerini desenlerine yansıtırken, her kategorideki ürün çeşitliliğiyle de evlerde bir karnaval havası yaşatıyor.

Baharın en canlı renkleri, şık English Home parçaları ile hayat buluyor. Latin Amerika modasından esinlenen Koleksiyon, bu kültürün dinlendirici ve eğlenceli havasını ürünlerinde bütünüyle hissettiriyor. Yaşam alanlarınızı renkli bir festival havasına dönüştüren Exotic Carnival Koleksiyonu, tüm English Home mağazaları ve web sitesinde kullanıcılarını bekliyor.

Yeni Exotic Carnival Koleksiyonu ve daha fazlası için English Home’u takip edin, en yakın mağazaya uğrayın veya englishhome.com web sitesini ziyaret edin!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL