• Geri dön

  • 347 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 1.752 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarına huzur, rahatlık ve tasarım şıklığını taşıyan English Home, bu yıl “Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım” başlığıyla, Türkiye’nin 100. yılı temasında düzenlenen Sofralar Sergisi’ne damgasını vurdu. Sergiye birbirinden özel koleksiyonlarının en özel parçalarıyla katılan English Home, yalın ama gösterişli seçimleriyle etkinliğin ilgi odağı oldu.

English Home’un hem sponsor hem de birbirinden şık tasarımlarını sergileyerek desteklediği, Bluechip ve KM Events iş birliği ile gerçekleştirilen “Sofralar Sergisi” Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Paneller, atölye çalışmaları, özel tadım aktiviteleri, sürpriz etkinliklere sahne olan Sofralar Sergisi’ne English Home, eşsiz koleksiyonlarının lezzetli yemekleri öne çıkaran yemek takımları, sofraların eşlikçisi vazo ve şamdanlar gibi birbirinden özel parçalarıyla katıldı. Serginin gözdesi ise English Home’un sonbaharın esintisinden ilham alarak tasarladığı Modern Manifest oldu.

Sergide, sıcak ve bir o kadar büyüleyici bir atmosfer yarattı

English Home, sonbaharın tüm renk paletlerini kullanılarak hazırladığı Modern Manifest ile sergide, sıcak ve bir o kadar büyüleyici bir atmosfer yarattı. “Yalın ama gösterişli seçimler” ilhamı doğrultusunda kurgulanan masada English Home ayrıca birçok koleksiyonuna ait parçalarla uzun soluklu sofraların keyfine eşlik eden sofistike tarzını ortaya koydu. Altın ve gümüşün modern uyumunun hakim olduğu parçalar ile oluşturulan benzersiz birliktelik ile tabuları yıktı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL