• Geri dön

  • 280 Görüntülenme

  • 141 Haber

  • 377 İşletme görüntülenme


İnovatif ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, LC Waikiki ile iş birliğine giderek kredi kartsız ve vade farksız online alışveriş finansmanı anlaşmasına imza attı. Yapılan iş birliği kapsamında Kuveyt Türk müşterileri, LC Waikiki web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yaptıkları 5 bin TL’ye kadar olan alışverişlerde kredi kartına ihtiyaç duymadan vade farksız 3 taksitle alışverişlerini anında yapabiliyor.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye ve yeni çözümler geliştirmeye devam ediyor. Alışveriş finansmanı alanında birçok yeniliğe imza atan Kuveyt Türk LC Waikiki ile iş birliğine gitti. Yapılan iş birliğiyle birlikte Kuveyt Türk, LC Waikiki’de Alışveriş Finansmanı ile ödeme hizmeti sunan ilk ve tek banka oldu.

Katılım finans sektöründe ilk kez hayata geçirilen anlaşma kapsamında, Kuveyt Türk’ün alışveriş finansmanı hizmeti, LC Waikiki mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde ‘anında finansman ödeme yöntemi’ olarak kullanıcılara sunuluyor. LC Waikiki müşterilerine alışverişlerinde pratik, hızlı, kredi kartsız ve şubesiz anında finansman kullandırarak alışveriş deneyimini farklı bir boyuta taşıyan Kuveyt Türk, 5 bin TL’ye kadar olan online alışverişlerde vade farksız 3 taksit uyguluyor. LC Waikiki web sitesi veya mobil uygulamasında ödeme seçeneklerinden Kuveyt Türk Alışveriş Finansmanını seçerek bilgilerini dolduran Kuveyt Türk müşterileri, Kuveyt Türk Mobil uygulamasına yönlendirilerek anında bu finansmandan yararlanabiliyor. Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar ise görüntülü görüşmeyle kısa sürede müşteri olarak 3 taksitle alışveriş yapabiliyor.

“Müşterilerimizin kredi kartlarının limiti etkilenmiyor”
Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Müşterilerimizin güncel talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sektör dinamiklerini yakından takip ediyor, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyor, yeni iş birliklerine imza atıyoruz. LC Waikiki ile yaptığımız iş birliği kapsamında, müşterilerimiz, LC Waikiki mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yapacakları alışverişlerde Kuveyt Türk’ün alışveriş finansmanı ödeme yöntemi sayesinde hem kredi kartına ihtiyaç duymadan hem de 3 taksit imkanından yararlanarak anında alışveriş yapabiliyor. Böylece müşterilerimiz kredi kartı limitleri etkilenmeden pratik ve hızlı şekilde alışveriş yapma imkanına kavuşmuş oluyor. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yeniliklere imza atmaya ve müşterilerimize yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL