• Geri dön

  • 553 Görüntülenme

  • 116 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Zorlu PSM ’de Bu Hafta 09 – 15 Aralık

Dans ve caz dolu yepyeni bir hafta ile Zorlu PSM’de izleyicinin temposu bu hafta da bir an bile düşmeyecek. Dünya Tango Günü’ne özel repertuvarı ile Tango esinli klasik müzik bestecilerinden film müziklerine kadar uzanan topluluk TangoNEVA, Türkçe pop’un en çok sevilen isimlerinden, müzik kariyerinde imza attığı başarılarla hafızalarımıza kazınan sevilen müzisyen Ayşegül Aldinç, bir yol, bir arayış, bir kayboluş ve bir yeniden yaradılış hikayesi olan Cevat Şakir’in Halikarnas Balıkçısı’na dönüşmesini anlatan “Mavi Sürgün” ve heavy metal dünyasının en geniş vizyonlu ekiplerinden Amorphis PSM izleyicisinin sabırsızlıkla beklediği etkinlikler arasında haftanın öne çıkanları olarak göze çarpıyor.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 09 ARALIK, PAZARTESİ // touché // 21.00
Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19.00
İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

Bilet Fiyatları:
Tam - 84.75 TL
Öğrenci - 49.50 TL

ALNITEMİZ STAND UP // 10 ARALIK, SALI // touché // 21.00
10 sene çeşitli reklam ajanslarında sanat yönetmeni olarak çalıştıktan sonra kendi deyimi ile tövbe edip başka bir hayata adım atan Deniz Alnıtemiz, açılışı Çağla Alkan’ın gerçekleştireceği stand-up gösterisi ile 10 Aralık akşamı touché’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik Saati: 21.00
Bilet Fiyatı:
Tam - 80.25 TL

TANGONEVA DÜNYA TANGO GÜNÜ KONSERİ // 11 ARALIK, ÇARŞAMBA// touché // 21:00
Zorlu PSM, 11 Aralık Dünya Tango Günü’ne özel repertuvarı ile TangoNEVA’yı ağırlıyor. Tamamıyla kadınlardan kurulu, repertuvarı farklı dillerde Klasik Tango şarkılarından Piazzolla'nın Tango Nuevo'suna, Tango esinli klasik müzik bestecilerinden film müziklerine kadar uzanan topluluk, 2012 yılında piyanist Ayşe Nil Ülgener tarafından kuruldu. İstanbul Devlet Senfoni, İstanbul Devlet Opera ve Bale, Borusan İstanbul Filarmoni ve Tekfen Filarmoni orkestralarının kıymetli altı üyesinden oluşan TangoNEVA müzisyenleri, uzun yıllara dayanan klasik müzik alanındaki deneyimlerini Tango türüne taşımaktadır. Kendilerine zaman zaman bandoneon virtüözü Tolga Salman eşlik etmektedir. Oyuncu/şarkıcı Ali Pınar ise şarkı söylemenin yanı sıra, kabare tarzını andıran bir üslupla eserler ile ilgili anlatımda bulunup canlandırmalar yapmaktadır. TangoNEVA'nın düzenlemelerini topluluğa özel olarak Yusuf Yalçın yapmaktadır. TangoNEVA bugüne kadar İstanbul’un prestijli salonlarında konser vermenin yanı sıra İzmir, Antalya, Eskişehir, Samsun ve Tekirdağ’a turneler düzenlemiş, Bisanthe Oda Müziği Festivali ile Phaselis Festivali’ne katılmıştır. Topluluk 2018-2019 sezonunda Güney Kore’ye sekiz konserden oluşan bir turne düzenleyecektir.

Kapı Açılış: 19.00
Etkinlik Saati: 21.00
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 80.25 TL

GERÇEK // 12 ARALIK, PERŞEMBE // TURKCELL PLATINIUM SAHNESİ // 20.30
Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor. Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda değerli oyuncular Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan oyun, deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:
1. Kategori - 110.00 TL
2. Kategori - 88.00 TL
Öğrenci - 55.00 TL

CAMEL POWER CLUB / NAPKEY // 12 ARALIK, PERŞEMBE // %100 STUDIO // 20.30
Melodileri ve şarkı sözleriyle herkesin kendini bulacağı bir dünya yaratan, folk’tan elektroniğe her türlü izi müziğinde bulabildiğimiz Fransız prodüktör ve multi-enstrümantalist Léonard nam-ı diğer Camel Power Club ve şarkılarında kullandıkları synthesizer ve gitar melodileriyle sinematografik bir hava yakalayan Benjamin Cholet ve Justine Rousseau ikilisinden oluşan Napkey 12 Aralık akşamı %100 Studio’da dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!

20.30 Kapı Açılış
21.00 Camel Power Club
22.00 Napkey
Bilet Fiyatı:
Ön Satış - 55.00 TL

AYŞEGÜL ALDİNÇ'LE FARKLI BİR DOKUNUŞ // 12 ARALIK, PERŞEMBE // touché // 21.00
Türkçe pop’un en çok sevilen isimlerinden, müzik kariyerinde imza attığı başarılarla hafızalarımıza kazınan Ayşegül Aldinç, 12 Aralık’ta touché’nin eşsiz atmosferinde bildiğimiz şarkılara ve şarkılarına pek bilmediğiniz bir yüzüyle,Tarık Sezer Quartet’in eşliğinde farklı dokunuşlarla unutulmaz bir geceye imza atacak.

Kapı Açılış: 19.30
Ayşegül Aldinç’le Farklı Bir Dokunuş: 21.00
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 121.00 TL

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: MAVİ SÜRGÜN - SABRİ TULUĞ TIRPAN, YETKİN DİKİNCİLER, FERYAL ÖNEY // 13 ARALIK, CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00
Bir yol, bir arayış, bir kayboluş ve bir yeniden yaradılış hikayesi olan Cevat Şakir’in Halikarnas Balıkçısına dönüşmesini anlatan “Mavi Sürgün”; Sabri Tuluğ Tırpan’ın klasik, etnik ve güncel müzik ögelerini harmanladığı müziği, Beyti Engin rejisörlüğünde, Kardeş Türküler’in solistlerinden Feryal Öney’in etnik-atmosferik vokalleri, Yetkin Dikinciler'in anlatımı, Su Güneş Mıhladız'ın modern sema gösterisi ve ebru sanatçısı Garip Ay’ın interaktif video gösterisi eşliğinde 13 Aralık’ta Turkcell Platinum Sahnesi’nde hayat bulacak.

Kapı Açılış: 20.30
Mavi Sürgün: 21.00
Bilet Fiyatları:
1. Kategori - Tam 110.00 TL Öğrenci 90.00 TL
2. Kategori - Tam 77.00 TL Öğrenci 63.00 TL

MAYA JANE COLES // 13 ARALIK, CUMA// TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 23.55
Underground elektronik müziğin kraliçesi Maya Jane Coles, kendine has techno soundunu Tate Modern’den MOMA’ya, köprülerden çöllere kadar, dünyanın her köşesine taşıdı. Evde duyduğu dub, punk, soul ve klasik müzik türlerinden etkilenen Maya, erken yaşta kendi şarkılarını bestelemeye başladı. Önemli markalarla yaptığı iş birlikleriyle sektöre adını altın harflerle kazıyan, dünyanın en büyük müzik kulüpleri ve festivallerinde yerini garantileyen Maya Jane Coles, ayaklarımızı yerden kesecek bir performans için 13 Aralık’ta Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

Bilet Fiyatları:
Ön Satış - 93.50 TL

KEREM GÖRSEV TRIO // 13 – 14 ARALIK // touché // 21.30
Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman'dan oluşan triosuyla 13 – 14 Aralık akşamları touché sahnesinde!

Kapı Açılış Saati: 19:00
Etkinlik Saati: 21:30
Bilet Fiyatı:
Genel Satış: 121.00 TL

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU LUNAPARK GEZEGENİ // 14 ARALIK, CUMARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30
Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 15. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni’nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. Lunapark Gezegeni, 14 Aralık’ta minik tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:
1. Kategori - 22.00 TL
2. Kategori- 11.00 TL

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR // 15 ARALIK, PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00
Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 15. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Karton Şehir” çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeye devam ediyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan “Karton Şehir”, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın güzellikleriyle buluşturup aynı zamanda da içerdiği son derece öğretici mesajlarıyla 15 ve 16 Aralık’ta minik tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:
1. Kategori - 22.00 TL
2. Kategori- 11.00 TL

AMORPHIS // 15 ARALIK, PAZAR // %100 STUDIO // 21.00
1990 yılında temelleri atılan ve müzikal geçmişi başarılarla dolu olan, heavy metal dünyasının en geniş vizyonlu ekiplerinden Finlandiyalı grup Amorphis 15 Aralık’ta %100 Studio sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatı:
Ayakta - 121.00 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL