• Geri dön

  • 1.084 Görüntülenme

  • 116 Haber

  • 432 İşletme görüntülenme


Yoğun geçen bir eğitim-öğretim dönemi sonrasında sömestr tatiline giren çocukları mutlu etmek için en güzel hediye alternatifleri TAÇ’ta!

Kalitesiyle fark yaratan TAÇ Lisanslı Nevresim Takımları, birbirinden eğlenceli ve sevilen karakterleri ile çocukların odalarını renklendiriyor… Yüzde 100 pamuk olan ürünler, sağlıklı ve rahat uyku sunarken, çocukların en sevdiği kahramanlar fantastik dünyalarını süslüyor.

TAÇ Lisanslı PJ Masks ve Disney Frozen Glow Nevresim Takımı’nın üzerindeki desenler ayrıca özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak, çocukların ilgisini çekiyor. Frozen Nevresim takımı aynı zamanda bir yüzünde Elsa, diğer yüzünde Anna çift kullanım özelliği ile en sevilen karakterleri sunuyor.

Disney Cars ve Disney Mickey Çek Canlandır Nevresim Takımları ise artırılmış gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisi kullanılarak fotoğraf ve videolarda canlanıyor. Google Play ve Apple Store’dan indirilen Çek Canlandır uygulaması sayesinde, nevresimin üzerindeki desenlere tutulan telefon ile ekranda karakterler beliriyor. Eğlence dolu lisanslı karakterler, rengârenk desenleriyle çocukların çektiği fotoğraf ve videolarda miniklerin yanında canlanıyor. Bu özel koleksiyon ile çocukların her anı unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

Miniklerin odalarında keyifle vakit geçirmelerini isteyen ebeveynler, TAÇ mağazasını ve www.tac.com.tr’yi ziyaret ederek, koleksiyonları yakından görebilir, çocuklarını sömestr tatiline girerken sevindirebilirler.


Fiyatlar
DISNEY CARS ÇEK CANLANDIR NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY FROZEN TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY MICKEY ÇEK CANLANDIR NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY FROZEN ANA GLOW NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY FROZEN ANA NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY FROZEN ELSA GLOW NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
DISNEY FROZEN ELSA NEVRESİM TAKIMI - 216 TL
PJ MASKS HERO TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI GLOW - 216 TL
PJ MASKS HERO TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI - 216 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL