• Geri dön

  • 94 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 940 İşletme görüntülenme


Tasarımlarında taşıdığı çizgilerle her tarza klasik bir şıklık katan Emporio Armani, bu Anneler Günü’nde gümüş ve mavinin benzersiz uyumunu sunan iki farklı modelle Saat&Saat mağazalarında ve saatvesaat.com.tr'de meraklılarını bekliyor.

Emporio Armani'nin Anneler Günü için sunduğu iki farklı saat modeli, adeta zarafetin ve şıklığın dansını temsil ediyor. Şehirli ve özgür ruhlu doğasıyla Emporio Armani’nin 32 mm’lik yuvarlak çelik kasaya sahip olan ilk modeli, göz alıcı mavi kadranıyla dikkat çekiyor. Bezelindeki kristal taşlarla zarif bir çizgi yakalayan bu model, rose gold rengindeki indeksleriyle dikkat çekiyor. Saat 6 yönündeki tarih göstergesi, ise sade kadranın tamamlayıcısı oluyor.

Şıklığı ve modernliği bir araya getiren Emporio Armani’nin bir diğer modeli ise gümüşün dinginliğini ve mavinin büyüleyici tonlarını bir araya getiriyor.Taşların ışıltısını bu kez mavi kadrana taşıyan bu modelde, yine rose gold rengindeki zarif göstergelerin arasına yerleştirilmiş 5 sıra kristal taşlar dikkat çekiyor.

Klasik stilin görkemini detaylara dokuyan Emporio Armani’nin bu iki modeli Anneler Günü için Saat&Saat mağazaları ve www.saatvesaat.com.tr ‘de.

Ürün Kodu: AR11593 – AR11594

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL