• Geri dön

  • 112 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 940 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, bu Anneler Günü’nde hediye arayanları İsviçre saat yapımcılığının kusursuz bir örneğini sergileyen Raymond Weil’ın zarif modellerine göz atmaya davet ediyor.

Raymond Weil Freelancer Ladies Automatic saat, bezelinde dizili pırlanta taşlarla göz alıcı bir etki yaratıyor. Serinin imzası olan kare formundaki çelik kasasıyla göz dolduran bu model; kadranın degrade mavisi ve W şeklindeki büyüleyici motifi ile markanın özgünlüğünü ön plana sunuyor. Sıra dışı bir etki bırakan kadranda, karanlıkta parlayan akrep ve yelkovan, ince bir saniye ibresi ve saat 3 yönünde bir tarih göstergesi bulunuyor.

1920'lerin ve 1930'ların art deco döneminde popüler bir stil olan kare kadranlı saatlere şık bir selam veren Raymond Weil’in Toccata koleksiyonundan quartz model, 23 mmx28 mm boyutlarındaki dikdörtgen kadranı ve 6,4 mm'lik muazzam incelikteki kasası ile sofistike bir çekiciliğine sahip. Raymond Weil'in en ince kasasına sahip olan bu model, altın ve gümüş renklerinin mükemmel uyumunu tasarımında barındırıyor. Sedef kadran üzerindeki altın ve pırlanta indekslerle markanın DNA’sındaki sanatsal ve müzikal ruhu yansıtan bu model, rafine bir estetik yakalıyor.

Gelenek ve modernliğin mükemmel dengesini sunan Raymond Weil'in bu iki modeli, Anneler Günü hediyesi arayanları Saat&Saat mağazalarına ve saatvesaat.com.tr'ya davet ediyor.

Ürün Kodu: RW2490STS50051 - RW5925STP00995

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL