• Geri dön

  • 111 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 940 İşletme görüntülenme


Zamansız şıklığı ve estetik zarafeti bir araya getiren Calvin Klein'in eşsiz modeli, Anneler Günü'nü kutlamak için heyecan verici bir yolculuğa davet ediyor. Zamansız zarafeti ve sofistike tasarımlarıyla göz dolduran Calvin Klein’ın dikdörtgen kasalı ve iki renkli modeli, dünyaca ünlü markaların adresi Saat&Saat mağazalarında Anneler Günü hediyesi arayanları bekliyor.

Bu Anneler Günü'nde, zamansız şıklığın ve anıların büyüleyici hikayesini sunan Calvin Klein'in minimalist modeli, annelere özel bir armağanla sevgi dolu bir masalın başlangıcını müjdeliyor. Calvin Klein kalitesini zarif bir incelikle birleştiren bu quartz model, 22 mm’lik gümüş renkli dikdörtgen kasasıyla öne çıkıyor. Yine gümüş tonlarındaki sade kadranında sadece altın renkli göstergelerle minimalist bir tasarım sunan bu model, görünümü tamamlayarak saatin zarif ve sofistike bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Altın ve gümüşün büyüleyici uyumu, zamansız bir zarafet ve şıklık yaratıyor.. Bu zarif tasarımlı model, Saat&Saat mağazalarında ve saatvesaat.com.tr'de Anneler Günü hediyesi arayanların beğenisine sunuluyor.

Ürün Kodu: CK25200420

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL