• Geri dön

  • 96 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 941 İşletme görüntülenme


An’a değer katmak için bize elimizdeki gücü hatırlatırken her anı mükemmelleştirme cesareti de veren Universe Constant, yüksek İsviçre saatçiliğini sergilediği saatleriyle şimdi Saat&Saat’te!

Zaman, birbirinden eşsiz anların toplamıdır. Bütün bu anların hakkını vererek yaşamak, zamanı ustaca yönetebilmekse bir maharettir. Her detayında incelik ve mükemmeliyeti sunan ve İsviçre saatçiliğini en üst seviyede temsil eden marka, “Master of Time” sloganı ile kendini özel hissetmek isteyen ve zamana hak ettiği önemi verenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

İsviçre’li tasarımcıların ustalığıyla şekillenen Universe Constant markası; çelik bilezik, deri ve silikon kayış seçenekleri, antirefle safir kristal camı ve 10 ATM su geçirmezlik özellikleriyle saat tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. Kadın saat modellerinde pırlanta detaylarıyla, erkek saat modellerinde ise kronograf ve takvim detaylarıyla dikkat çeken Universe Constant ile siz de zamana yeni bir anlam katın!

Universe Constant, zamana meydan okuyan tasarımlarıyla kaliteli ve şık saat tutkunlarını Saat&Saat Mağazaları’nda ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bekliyor.

Ürün Kodları:
UC5061
UC8132
UC1030
UC1038

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL