• Geri dön

  • 702 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 234 İşletme görüntülenme


Geleceğin Erdemli İş İnsanları ‘Ticaret Mektebi’nde Bir Araya Geldi
MÜSİAD ile Yedihilal Geleceğin Erdemli İş İnsanlarını Yetiştiriyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile YediHilal ortaklığında düzenlenen ‘Ticaret Mektebi’ programı, MÜSİAD Yeni Genel Merkez’de gerçekleştirildi 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile YediHilal ortaklığında düzenlenen ‘Ticaret Mektebi’ programı, MÜSİAD Yeni Genel Merkez’de gerçekleştirildi.

Programa, YediHilal Genel Başkanı Mustafa Enesoğlu, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kerim Altıntaş ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kerim Altıntaş, “Medeniyetimizin değerlerini esas alan, ahlâkî refleksleri gelişmiş, başkalarının haklarına riayet eden, hür fikirli, vicdan sahibi, birikimli ve donanımlı bir gençlik düşlüyoruz.” dedi.

Programın düzenleniş amacıyla ilgili değerlendirilmelerde bulunan YediHilal Genel Başkanı Mustafa Enesoğlu ise konuşmasında, usta-çırak ilişkisine dayalı, ticaret ahlakına sahip, helal-haram sınırına dikkat eden ve özellikle gençlerde tacirlik ile ilgili yeni ufukların çizilmesi gerektiren düşünceyi ortaya koymak istediklerini belirtti.

Üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen programda “Cesaret, Şükür, Sabır ve Ticaret Ahlakı” başlıklıları altında dersler verildi. Kampta ayrıca, Albaraka Garaj’dan Melih Turan yönetiminde kurulan simülasyon masalarıyla yeni iş modelleri üretildi ve sahada gerçekleşebilecek sorunlar konuşuldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL