• Geri dön

  • 460 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 234 İşletme görüntülenme


“AÇIKLANAN KDV VE ÖTV İNDİRİMİ HEYECAN YARATTI”

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, merakla beklenen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 2018 ÖTV ve KDV indirimlerine dair açıklamalarda bulundu. 

Bakan Berat Albayrak 2018 ÖTV ve KDV indirimlerinin mobilya, beyaz eşya, otomotiv ve konut sektörlerinde yılsonuna kadar devam edeceğini duyurdu. Konuyla alakalı görüşlerini paylaşan Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “Yapılan bu düzenlemeler ile Türkiye ekonomisi güzel bir ivme yakalayacaktır. Tapu harçlarının yüzde 4'ten 3'e indirilmesi hayata geçtiği günden bu zaman dilimine kadar güzel sonuçlar ortaya çıkardı.Faiz oranlarının yüzde 30’lara yaklaştığı bu dönemde bu durumun devamlılığının sağlanması bizler için büyük heyecan yaşattı. İş insanları olarak yaşanan bu gelişmelerin önümüzdeki süreçlerde de devamlılığının sağlanmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ülke ekonomimize katkı sağlıyoruz
Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına ilk günden bu zaman dilimine kadar destek sağladıklarını anlatan İlhan Erdal “Bizde hayata geçirmiş olduğumuz Duru Beytepe projemizde hayata geçirmiş olduğumuz kampanyalarımızla hep ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçladık. Yüksek faizlerden ötürü alıcılarımızın zorlanmaması için zaten elimizden geleni yapıyorduk. Konut satışlarında KDV oranını yüzde 18'den 8'e indirim uygulamasına yılsonuna kadar devam edecek olması da bu noktada sevindirici. %10 indirim, %10 peşinat, 10 yıl vade, bankasız kefilsiz %0.98 kampanyamız ile konut piyasasında güzel bir ivme yakaladık. Bu ivmenin alınan bu kararlar ile devamlılığının sağlanacağını umuyoruz” dedi.

Ev adresiniz Duru Beytepe olsun…

Ankara’nın en yeşil projesi olan Duru Beytepe bünyesinde barındırdığı sosyal alanlar ile fark yaratıyor. Projede çocuk plajına kadar her detayın incelikle düşünüldüğünü aktaran İlhan Erdal “Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı konut sahipleri ile buluşturuyor. Projemiz; yüzme havuzu, masa tenisi salonu, fitness center, spa merkezi ve açık hava spor alanları kalabalıktan uzakta kendisine zaman ayırmak isteyenleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Çocuk Oyun Alanları, Ağaç Ev, Güneş Meydanı, Satranç Meydanı, Çocuk Plajı, Evcil Hayvan Bahçesi ve Kuş Evleri, Meyve Bahçeleri, Su Parkuru, Adrenalin ve Denge Parkuru ile çocuklarımıza doğal oyun alanları sunuyoruz. Siesta Köşesiyle ise; hem çocuklara hem de ailelere doğanın içinde dinlenebilecekleri alanlar oluşturuyoruz” diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL