• Geri dön

  • 649 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 234 İşletme görüntülenme


YAZA KEYİFLİ BİR MERHABA

Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş Ortaklığı ile yükselen Duru Beytepe, düzenlediği “Yaza Merhaba” partisi ile keyifli bir hafta sonuna imza attı. 

Duru Beytepe her sene geleneksel olarak düzenlediği “Yaza Merhaba” partisi ile eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde; Ankara’nın En Yeşil Projesi Duru Beytepe’nin arka bahçesinde gerçekleşen partide “Mahalle Kültürü” yeniden hayat buldu. Düzenlenen “Yaza Merhaba” partisi ile komşuluk kültürünü yaşattıklarının altını çizen İlhan Erdal, Duru Beytepe projesinin mutlu aileler temeli üzerine kurulduğunun altını çizdi. Akşam saatlerine kadar süren etkinlikte uçurtma, misket, baloncuk gibi özel yapım nostaljik oyuncakların yanında, toplar, şapkalar ve balonlar tüm çocuklara ve kendini çocuk hissedenlere hediye edildi. Uçurtma uçurarak keyifli bir güne imza atan çocuklar, yaz aylarının vazgeçilmezi olan dondurma standı ile de unutulmaz bir gün yaşadı.

DURU BEYTEPE KAPILARI FIRSATA AÇIYOR
Eşsiz lokasyonu ve sosyal alanları ile fark yaratan Duru Beytepe 2020’de kapılarını açıyor. 50 ay vade ve peşin ödemede %25 indirimle Duru Beytepe’de ev sahibi olmak isteyenlere, kolay ödeme seçenekleri ile de büyük avantajlar sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile de fark yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL