• Geri dön

  • 506 Görüntülenme

  • 51 Haber

  • 571 İşletme görüntülenme


Balparmak’ın 40 yıllık uzmanlığı ve yenilikçi bakış açısıyla hazırlanan ballı, fındıklı, kakaolu ezme BallıMix ve Balparmak Apitera Kids Muzlu, çocuklara tatlı, sağlıklı ve lezzet dolu bir atıştırmalık seçeneği oluyor.

Balparmak, çocuklar sömestr tatilinde ve okula dönüşte ihtiyaç duydukları enerjiyi sağlık ve lezzetle karşılasın, bağışıklık sistemleri desteklensin diye Apitera Kids Muzlu ve Kakaolu BallıMix’i sunuyor. Çocukların tadını çok seveceği Apitera Kids Muzlu ve Kakaolu BallıMix annelerin gönül rahatlığıyla tercih edebilecekleri tatlı bir atıştırmalık olarak ara öğünlerde ya da kahvaltılarda tüketilebiliyor

Balparmak Kakaolu BallıMix, Türkiye’nin farkı yörelerinden gelen sağlıklı ve doğal ballardan oluşan Balparmak balı ile Doğu Karadeniz’den gelen taptaze fındıklarını kakaoyla buluşturuyor. Kakaolu BallıMix’in içerisinde işlenmiş şeker, koruyucu madde, trans yağ ve renklendirici bulunmuyor. Kakaolu BallıMix, tatlı çeşitleri ve atıştırmalıklar hazırlamak için de kullanılabiliyor.

Çocuklara özel formüle edilen Balparmak Apitera Kids, kurutulmuş muz ilaveli yeni alternatifiyle çocukların günlük takviye gıda ihtiyacını leziz bir atıştırmalığa dönüştürüyor.İçeriğinde yüksek oranda bal, arı sütü, polen ve muz bulunan Balparmak Apitera Kids Muzlu, çocukların bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olurken, yüksek besin değeri ve zengin karbonhidrat, protein, vitamin ve mineral içeriğiyle çocuklara ihtiyaç duydukları enerjiyi veriyor. Balparmak Apitera Kids Muzlu’yu 3 - 7 yaş arası çocukların günde bir çay kaşığı, 7 - 12 yaş arası çocukların ise bir tatlı kaşığı tüketmesi yeterli oluyor.

Yulaflı, Fındıklı, İçi BallıMix Dolgulu Toplar
İçindekiler
1/4 su bardağı taze fındık
1 su bardağı yulaf ezmesi
3 yemek kaşığı Balparmak bal veya Balparmak Kakaolu BallıMix
1-2 yemek kaşığı su veya süt
Balparmak Kakaolu BallıMix

Hazırlanışı
Yulaf ezmesi ve fındığı mutfak robotunda iyice un haline gelene kadar çekin. Balı ekleyip çekmeye devam edin. Karışım toplanıp dağılmayan bir hale gelene kadar azar azar su veya süt ekleyip robotta çekin. Hamurdan yarım ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzun içinde açın. Yarım çay kaşığı Ballımix’i hamurun içine koyup kapatın ve top haline getirin. İsterseniz topların dışını öğütülmüş fındık, kakao tozu ya da Hindistan cevizi rendesine bulayabilirsiniz. 1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.

Kakaolu BallıMix’li Krep
Malzemeler
2 adet yumurta (oda sıcaklığında)
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 çimdik tuz
Balparmak Kakaolu BallıMix

Üzeri için
Balparmak Doğal Çiçek Balı
Ceviz ve meyve

Hazırlanışı
Yumurtalarınızı iyice çırpın. Ardından içine unu eleyerek ekleyin, sütle birlikte pütür kalmayacak şekilde iyice karıştırın. Karışımı buzdolabında yarım saat kadar dinlendirin. Tavayı yağlayın. Bir kepçe yardımıyla dinlendirdiğiniz hamuru tavaya döküp gözenekler belirene kadar tutun. Gözenekler belirdiğinde spatula ile dikkatlice diğer tarafını döndürün ve pişirin. Tüm krepleri pişirdikten sonra aralarına Balparmak Kakaolu BallıMix sürüp katlayın. Kreplerin üzerini Balparmak Doğal Çiçek Balı, ceviz ve meyveyle süsleyerek servis edin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL