• Geri dön

  • 131 Görüntülenme

  • 51 Haber

  • 571 İşletme görüntülenme


Balparmak, Şef Ebru Baybara Demir’in koordinasyonunda devam eden Topraktan Tabağa Kooperatifi – Gönül Mutfağı iş birliğiyle ulusal ve yerel zincir marketlerden satın alınan her ürünüyle deprem bölgesinde bir çocuğun kahvaltısına destek oluyor.

Kurulduğu günden bu yana dünyaya faydalı olmak için çalışan Balparmak, deprem bölgesine verdiği desteği Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi – Gönül Mutfağı iş birliğiyle sürdürüyor. 30 Temmuz’a kadar devam eden kampanya kapsamında, ulusal ve yerel zincir marketlerde satılan her Balparmak ürünü Gönül Mutfağı aracılığıyla deprem bölgesindeki bir çocuğun kahvaltısına desteğe dönüşüyor.

Depremin hemen ilk anından itibaren resmi kurum ve kuruluşlarla yaptıkları iş birlikleriyle deprem bölgesine yardımlarını ulaştırdıklarını söyleyen Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, “Yaşananlar hepimizi derinden üzdü. Balparmak olarak ilk andan itibaren elimizden gelen tüm çabayla bölgeye desteğimizi sürdürüyoruz. Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Gönül Mutfağı ile her gün onbinlerce çocuğa öğün ulaştırdı. Ancak bölgeye yapılan gıda yardımlarının devam etmesi büyük önem taşıyor. Gönül mutfağı ile yaptığımız bu iş birliğinde amacımız bölgede yaşayan her bir çocuğun kahvaltısına destek olarak deprem bölgesindeki gıda desteğinin önemine dikkat çekmek. Gastronomi alanında hayata geçirdiği önemli projelerle yerel kalkınma ve biyoçeşitliliği destekleyen ve Gastronominin Nobel’i olarak adlandırılan Basque Culinary World Prize(BCWP)’ı alarak ülkemize kazandıran ilk Türk Şef Ebru Baybara Demir’e bu önemli farkındalık çalışmasında destek olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Şef Ebru Baybara Demir ise “Gönüllülerin desteğiyle kurulan Gönül Mutfağında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk günden bu yana verilen destek kadar bugünden sonra desteğin devamlılığı da büyük önem taşıyor. Balparmak’ın verdiği destek özellikle gelecek eğitim ve öğretim dönemi için çok kıymetli, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL