• Geri dön

  • 943 Görüntülenme

  • 51 Haber

  • 571 İşletme görüntülenme


Balparmak’tan Su Bazlı Saf Propolis Çıktı
Balparmak, 39 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği, glikol dahil hiçbir alkol içermeyen, su bazlı saf propolisi sağlıklı yaşam tutkunlarının beğenisine sunuyor. Tek kullanımlık, hijyenik ve pratik ambalajlarda, sadece eczanelerde satılan Balparmak Propolis’in, çocuklar ve yetişkinler için iki ayrı formu bulunuyor.

İnovatif ve bilimsel yaklaşımıyla Türkiye’yi yenilikçi ürünlerle tanıştıran Balparmak, ürünlerine su bazlı saf propolisi de ekledi. 39 yıllık uzmanlıkla geliştirilen Balparmak Propolis, sağlıklı yaşamı önemseyen ve günlük hayatında doğal gıda takviyelerine ihtiyaç duyanlara hitap ediyor.

Balparmak Propolis, Balparmak Ar-Ge Merkezi’nde, TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen araştırma projeleri sonucunda geliştirilen özel teknolojiyle glikol dahil hiçbir bir alkol kullanılmadan, propolisin su içinde çözündürülmesiyle elde ediliyor. Tek kullanımlık özel ambalajı sayesinde hijyenik kalabilen, hava ve ışıkla temas etmediğinden etken maddeleri daha iyi korunan Balparmak Propolis, yanınızda taşıyabileceğiniz formu sayesinde her zaman ve her yerde kolayca tüketilebiliyor.

Çocuklar ve yetişkinler için iki ayrı formda eczanelerde satışa sunulan Balparmak Propolis’in günde 1-2 kez, aç ya da tok karnına birer veya ikişer saşe, bal veya diğer yiyecek/içeceklere ilave edilerek tüketilmesi öneriliyor.

Propolis Nedir?
Propolis; arıların, bitkilerin tomurcuk ve gövdelerinden topladığı reçinemsi maddeleri işlemesiyle ürettikleri, kovanı mikroplara ve dış etkenlere karşı koruyan bir arı ürünüdür.

Balparmak hakkında:
Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lideri olan şirket, 300’ün üzerinde çalışanı ve bugün bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Balkovan, Apitera ve BallıMix markalarıyla sağlığı, doğallığı, lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, gıda güvenliği sistemi FSSC 22000 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip.
Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk ve tek, gıda alanında 8’inci Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünleri 92’den fazla parametre doğrultusunda analiz ediyor. www. balparmak.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL