• Geri dön

  • 157 Görüntülenme

  • 51 Haber

  • 571 İşletme görüntülenme


Atatürk’ün sevdiği çiçeklerle tasarlandı, 3 milyon adet basıldı

Türkiye'nin 1 numaralı doğal bal markası* Balparmak’tan Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Takvim

Koleksiyonerleri tarafından her yıl merakla beklenen ve 30 yılı aşkın süredir Balparmakseverlerle buluşan Balparmak Hatıra Takvimi, 2024 yılı için Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak tasarlandı. Toplam 3 milyon adet basılan “Cumhuriyet’in 100. Yılı Balparmak 2024 Hatıra Takvimi” ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Türkiye’nin bir numaralı doğal bal markası* Balparmak’ın 30 yılı aşkın süredir Balparmakseverlerle buluşturduğu ve bu yıl da 3 milyon adet basılan geleneksel takvimi, Migros mağazalarında, seçili yerel marketlerde ve Balparmak.com.tr’de ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Koleksiyonerlerinin de merakla beklediği, geleneksel Balparmak Hatıra Takvimi, her yıl özel bir konseptle hazırlanıyor. Cumhuriyet’in 100. yılı anısına hazırlanmış özel tasarımıyla evlere ve işyerlerine konuk olacak 2024 Balparmak takviminin tasarımında, Türkiye’nin resmi logosunda yer alan Krizantem, kırmızı Lale ile Kasımpatı, Gerbera ve Karanfil gibi Atatürk’ün sevdiği çiçeklere yer verildi.

Özen Altıparmak: Cumhuriyet en büyük mirasımız

Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, 2024 Balparmak Hatıra Takviminde verdiği mesajda, “Arıların en sevdiğim özelliklerinden biri, ne kadar uzağa giderlerse gitsinler asla evlerinin yolunu unutmamalarıdır. Köy Enstitüsü mezunu bir babanın evladı ve ilk adımını Anıtkabir’in basamaklarında atmış biri olarak, Cumhuriyetin, hepimizin evi olduğuna inanıyor, en zor zamanlarda bile yolumu onun ışığıyla bulabiliyorum. Neredeyse yarım asırdır bu 100 yıllık mirasın bir parçası olarak bize düşen; bugünlere nasıl geldiğimizi unutmadan, daha çok çalışıp üreterek, Cumhuriyetimizi hep daha ileriye taşımak ve değerlerini sonsuza kadar yaşatmaktır. Unutmayalım ki, bu daha ilk 100 yılımız. Hep birlikte nice 100 yıllara…”

*Türkiye pazarı toplam bal kategorisi (HD Hariç) 2023 Nielsen raporuna göre

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL