• Geri dön

  • 327 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 212 İşletme görüntülenme


Şehrin gözde lokasyonlarından Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM; Shop&Love alışveriş festivali ile Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri ağırlayacak.

Birbirinden şık marka karması ile Ankara’nın gözde alışveriş merkezleri arasında yer alan Kuzu Effect AVM, Sevgililer Günü öncesi düzenlediği festivalde kadın girişimcileri ağırlayacak.

10-11-12 Şubat tarihlerinde düzenlenecek festivalde kadın girişimciler Kuzu Effect AVM’de ziyaretçiler ile buluşacak. Hediyelik eşyadan giyime, el emeği ürünlerden lezzetli atıştırmalıklara bir çok ürün ile yerini alacak olan kadınlar, markalarını tanıtma imkanına da sahip olacak. Festivali kadın girişimcileri desteklemek amacı ile başlattıklarını belirten Kuzu Effect AVM yönetimi, pandemi sürecinde üretimlerine devam ederek girişimlerini sürdüren kadınlara her zaman destek olacak projeler üreteceklerini belirtti.

Kuzu Effect AVM ortak alanında gerçekleşecek olan festival 10-11-12 Şubat tarihlerinde saat 13.00 ile 18.30 arası alışveriş tutkunları ile buluşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL