• Geri dön

  • 192 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 212 İşletme görüntülenme


SEVGİ DOLU PATİLERE, DOST ELİ

Kuzu Effect AVM, Ankara’da yirmi dönüm arazi üzerinde bulunan Patiliköy sakinlerini ziyaret etti.

Sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği destek ile her zaman farkındalık yaratan Kuzu Effect AVM, minik dostlarını unutmadı. Ankara’da bulunan Patiliköy sakinlerini ziyaret eden Kuzu Effect AVM Yönetimi, mama desteğinde bulundu. Sokak hayvanları için her zaman destek olmak isteyeceklerini belirten Kuzu Effect AVM Yönetimi gelecek projeler için Patiliköy yöneticileri ile görüştü.

Ankara’da yirmi dönüm arazide kurulan Patiliköy’de altı yüz elliye yakın mağdur edilmiş hayvana yaşam olanağı sağlanıyor. İhmal edilmiş, hayatta kalması güç olan hayvanlara yuva veren Patiliköy’de günlük yaklaşık kırk beş elli paket mama dağıtımı yapılıyor. İhtiyacı olan Patiliköy sakinlerinin her türlü hastalık ve bakımları ile ilgilendiklerini belirten Emre Kapan, “Burada zor durumda kalan sokak hayvanlarımıza kucak açıyoruz. Gelip beslemek isteyen hayvan dostlarını her zaman ağırlıyoruz. Bakımını üstlendiğimiz her canlının sorumluluğunu taşıyarak onları en iyi şekilde koruyoruz. Misafirimiz olan her dostumuzun tek istediği gelen ziyaretçilerimiz tarafından sevilmek. İhmale uğramış ve özellikle hasta olan dostlarımızın bakımını üstleniyoruz. Hayvan severlerin desteği ile ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

Günlük olarak mama sağlanması ile ilgili gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirten Kuzu Effect AVM şunları söyledi:” Her canlı gibi sokak hayvanlarımız da bizler için önemli. Patiliköy geniş bir alanda ferah bir ortamda onlara kucak açmış bir yuva. Biz de bu yuva da dostlarımızın daha iyi şartlarda olması için her zaman desteğe hazırız” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL