• Geri dön

  • 204 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 214 İşletme görüntülenme


2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect AVM, 2. Yaşını özel bir davet ile kutladı. Ankara cemiyet hayatının seçkin isimlerinin katıldığı davet, keyifli anlara sahne oldu. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özge Kuzu yaptığı konuşmada “Bundan 2 yıl önce yine açılış konuşmasını yaparken yaşadığım heyecan bugün de aynı şekilde devam ediyor. Kuzu Effect AVM’nin kapılarını açtığımız gün yaptığımız konuşmada Ankara’nın en iddialı karma projesine imza atacağımızı ve Başkentin sosyal hayatına yeni bir soluk getireceğimizden bahsetmiştim. Bugün ise geçirdiğimiz onca kötü güne rağmen bu konuda ciddi yol aldığımızı görmekteyim. Kuzu Effect AVM, Ankara’da sosyal yaşamın önemli bir merkezi haline geldi” ifadelerini kullandı.

“Geçtiğimiz süre zarfında çok sayıda etkinlik düzenledik, ünlü ismi ağırladık, sosyal sorumluluk projelerine imza attık ve ailemize pek çok marka katıldı. Önümüzdeki dönemde daha çok etkinliğe imza atarak, daha fazla markayı bünyemize dahil ederek daha enerjik ve daha hareketli bir AVM yaratmak için ekip olarak tüm gücümüzle çalışmaktayız” açıklamasında bulunan Özge Kuzu, AVM olarak, kapılarını açtıkları günden beri ziyaretçilerine kaliteli bir deneyim sunmak için büyük bir özen gösterdiklerini belirtti.

Elde ettikleri başarıda önemli katkıları olan AVM ekibine teşekkürlerini ileten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özge Kuzu “Ziyaretçilerinin her defasında daha kaliteli, daha nitelikli ve daha eğlenceli vakit geçirmesi için Kuzu Effect AVM’yi siz kıymetli ziyaretçilerine hazırlayan bir ekip var arkada. Temizliğinden güvenliğine, tekniğinden AVM yönetimine kadar tüm ekibe öncelikle yol arkadaşlıkları için teşekkür etmek istiyorum” dedi. “Her zaman yanımda olan dostlarıma ayrıca teşekkür ederken, desteğini hiçbir zaman benden esirgemeyen canım aileme kalpten teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, ailesine ve dostlarına özel olarak teşekkür eden Özge Kuzu “Bu geceyi çeşitli sebeplerle birbirimizden uzak geçirmek zorunda kaldığımız dönemi telafi etmek, birlikte eğlenmek için düzenlemek istedim. Heyecanımızı paylaştığınız için çok teşekkürler. Sizler için çok keyifli bir akşam hazırladık” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı ve misafirlerine iyi eğlenceler diledi.

Mest Band Quarted’ın sahne aldığı gecenin devamında, ünlü DJ Suat Ateşdağlı davetliler ile bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan davet, keyifli bir şekilde son buldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL