• Geri dön

  • 182 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 214 İşletme görüntülenme


Kuzu Effect AVM, 2. Kuruluş yıl dönümünü her yaşa hitap eden etkinliklerle kutluyor Müzikten seminere, çocuk panayırından imza gününe kadar birçok etkinliği ziyaretçileriyle buluşturan Kuzu Effect AVM, renkli görüntülere sahne oluyor.

2019 yılı Kasım ayında kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect AVM 2. Kuruluş yıl dönümünü dolu dolu kutluyor. Birbirinden farklı etkinlikler ve konseptlerle Ankaralıların buluşma noktası olan Kuzu Effect, başkenti renklendirmeye devam ediyor.

Şehrin en prestijli eğlenme ve sosyalleşme alanlarının başında gelen Kuzu Effect AVM, 2.Kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Pandemi koşullarına uygun olarak düzenlediği etkinliklerle Ankaralıları bir araya getiren Kuzu Effect,2. Yılına özel olarak ziyaretçilerine şahane bir Kasım takvimi sunuyor. Düzenleyeceği imza günleri, konserler, söyleşiler, yarışmalar ve çocuk panayırları ile her yaşa hitap eden bir etkinlik takvimi sunan Kuzu Effect AVM, tüm ziyaretçilerini bu renkli dünyaya katılmaya davet ediyor.

Ekim ayı boyunca, “Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik” konularında özellikle geleceğimizin mimarı olan çocukları bilinçlendirmeyi amaçlayan Kuzu Effect AVM, 2. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çocuk Panayırı” ile minikleri ağırlamaya devam ediyor. Kasım ayı boyunca; boyama atölyesinden sihirli kuma, pamuk şeker ikramından sosisli balona, minik ressamlar ve kapla etkinliğinden geoboard etkinliğine birçok faaliyette bulunacak olan minikler, interaktif oyunlar ile “Çocuk Panayırı”nda eğlenirken öğrenecek. Kuzu Effect AVM, her hafta sonu saat 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek panayıra tüm minikleri davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL