• Geri dön

  • 263 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 338 İşletme görüntülenme


EĞİTİMLERİMİZE ONLİNE OLARAK DEVAM EDİYORUZ

Her yıl tatil aylarında çocuklara yönelik yapılan eğitici aktiviteleri, bu yıl online olarak devam ettiren Çilek Mobilya, “Hayalimdeki Matematik ve Fen” ile “21. Yüzyıl Becerileri”, “Çizerken Oynuyorum, Oynarken Çiziyorum” temalı etkinliklerle çalışanlarının çocuklarını mutlu etmeye devam ediyor.

Çalışanların gelişimi, eğitim ihtiyaçlarının analizi ve ihtiyaçlar çerçevesinde eğitimlerin gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla 2009 yılında kurulan Çilek Akademi, çalışanlarının çocuklarını da desteklemek için gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam etti. Her yıl yaz aylarında yapılan satranç, futbol, tiyatro, binicilik gibi yaz okulu aktivitelerini sağlık önlemleri nedeniyle erteleyen Çilek Mobilya, Çilek Akademi bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmaları online ortama taşımış oldu.

Çocukların eğlenmelerini sağlamayı ve motivasyonlarını artırmayı amaçlayan Çilek Akademi, Eğitmen Çağla Gürsu yönetiminde “Hayalimdeki Matematik ve Fen” ile “21. Yüzyıl Becerileri”, Eğitmen Gamze Alıcı ile “Çizerken Oynuyorum, Oynarken Çiziyorum” adlı 3 online atölye çalışmasını yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirdi.

Çilek Akademi’de 2021 Ocak ayı içerisinde; işe yeni başlayanlar, bayi montaj ekipleri, satış danışmanları, Tasarım Merkezi, Yalın Üretim ve Pazarlama departmanlarına yönelik birçok eğitim yine online platformda başarılı bir şekilde yapıldı.

Değişen çalışma disiplinlerine hızlı bir şekilde uyum sağlayarak çalışanlarının eğitim programlarında aksatma yaşatmadıklarını dile getiren Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; tüm bu çalışmaların yanı sıra uzaktan çalışma kültürü ve teknolojiyi pozitif bir şekilde kullandıklarını söyledi. Dünya üzerinde 5 kıtada ve 71 ülkede yer alan bir marka olarak gelişmeleri, eğitimleri, ortak çalışmaları pandemi öncesinde de uzaktan çalışma, online eğitim ve toplantılar ile sağladıklarını, pandemiyle birlikte bunu tüm yurtiçi operasyonlarda da yaygınlaştırdıklarını belirten Çilek; Çilek Akademi kapsamında düzenlenen ve farklı içeriklerden oluşan eğitimleri düzenli olarak online platformda da devam ettireceklerini bildirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL