• Geri dön

  • 297 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 338 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mobilya üretim merkezi konumunda olan İnegöl’de gerçekleştirilen 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı pandemi önlemleri ile 5 Nisan Pazartesi günü başladı. İnegöl’deki üretim merkezi ile Dünya üzerinde 5 kıtada ve 71 ülkede yer alan Çilek Mobilya bu yıl da yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin önde gelen mobilya markaları ile mobilyanın kalbi konumunda olan İnegöl'de gerçekleşen fuar, 155 mobilya markasının katılımıyla 5-9 Nisan 2021 tarihleri arasında hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dünya üzerinde 5 kıtada ve 71 ülkede yer alan bir marka olarak temalı ürünlerde öncü pozisyonlarını ve global mevcudiyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; her yıl düzenlenen MODEF’in, mobilya markalarının yurtdışı pazarından müşteri kazanabilmesi için önemli bir misyonu olduğuna dikkat çekti. Türkiye'nin mobilya üretiminde ve ihracatında, küresel pazarda konumunu sağlamlaştırmaya devam ettiğinden bahseden Çilek, fuarların ve ses getiren tanıtım çalışmalarının büyük rolü olduğunu da vurguladı.

İnegöl'de başlayarak bugün bir Dünya markası olmayı başaran Çilek Mobilya, "Düş üretmek” mottosuyla gençlerin ve çocukların hayallerini süsleyen özgün tasarımlara imza atmaya ve İnegöl Mobilyası'nın küresel pazarda daha iyi konumlara gelmesi için çalışmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL