• Geri dön

  • 494 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 338 İşletme görüntülenme


Yarışı ve arabaları seven çocuklar için özel olarak tasarlandı
Çilek’ten GTS Araba Yatak 

Tasarıma olan bakış açısını mobilyalarına yansıtan Çilek, yeni nesil GTS Araba Yatak ile çocukların hayallerini yaşam alanlarına taşıyor. Hız, ayrodinamik ve teknolojiyi üç boyutlu egsoz tasarımı ve gerçekçi hava kanallarıyla birleştiren GTS Arba Yatak, miniklerin düşlerinin gerçeğe dönüşmesinin ismi oluyor.

Yarış ve araba tutkunu olan miniklerin hayalleri gerçeğe dönüştüren yeni GTS Araba Yatak ile Çilek, çocukların kendilerini yaşam alanlarında daha özgür hissetmelerini sağlıyor.

Çilek tasarımcıları tarafından 3 boyutlu egzos tasarımının yanı sıra gerçekçi hava kanalları ve büyük tekerlikler kurgulanarak hayat bulan GTS, yumuşatılmış kavisli formuyla da miniklerin güvenliğini üst seviyede tutuyor. Bölünebilir yan parçaları sayesinde de kurulum kolaylığı sağlayan GTS Araba Yatak ile Çilek, odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven çocuklara sunduğu ekstra çözümlerle de miniklerin hayatını kolaylaştırırken; kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle de 3-12 yaş aralığındaki çocukların hayallerine eşlik ediyor.

16mm ve 12mm kalınlıkta bute kırmızı renkli melaminli yonga levhadan üretilen GTS Araba Yatak, güvenlik, sağlık, ergonomik koşulllar içerikli TÜV GS Avrupa ve Amerika güvenlik standartlarına uygun teknik tasarımıyla da büyük beğeni topluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL