• Geri dön

  • 762 Görüntülenme

  • 162 Haber

  • 1.111 İşletme görüntülenme


PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten:

“Erişilebilir ve modern bir ortam sağlayan yeni iş yerlerimiz ile vatandaşlarımıza daha konforlu bir hizmet sunuyoruz”

PTT AŞ’nin yeni konsept iş yerleri Antalya Lara’da hizmet vermeye başladı. Yenilenen iş yerinde vatandaşlara artık daha hızlı ve konforlu hizmet veriliyor.

Türkiye genelindeki 5 bin iş yeriyle vatandaşlarına hizmet götüren PTT AŞ, son dönemde hız verdiği iş yeri yenileme çalışmalarını sürdürüyor. PTT AŞ, yeni konseptli iş yerlerine son olarak Antalya Lara PTT Müdürlüğü ve Lara Posta Kargo Dağıtım Müdürlüğü’nü ekledi. Bankacılıktan posta ve kargo gönderimine kadar tüm işlemlerin yapılabildiği yeni merkezin bilgilendirme toplantısına Antalya Valisi Ersin Yazıcı, il yöneticileri ve PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ersin Yazıcı, PTT gibi köklü bir kurumun günümüzde de kendini yenilediğini ve geliştirdiğini ifade etti. PTT’nin sunduğu kaliteli hizmetin vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını söyleyen Yazıcı, modern binanın Antalya’ya artı değer kattığını vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının çatısı altında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 45 bin kişilik PTT Ailesi’nin yanı sıra 5 bin iş yeriyle ve 11 bin araçla hizmet verdikleri birçok alanda lider konumda olduklarını belirtti. Yenilenen iş yerleri ile hizmet ağını genişlettiklerini kaydeden Gülten, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“DÜNYA POSTA POLİTİKALARINA KATKI SUNDUK”

PTT’nin sadece yurt içinde değil yurt dışında da faaliyet alanını genişlettiğini dile getiren Gülten, “Özellikle e-ticaret sektöründe imzaladığımız uluslararası anlaşmalarla, yerli tedarikçilerimizin yabancı pazarlara girişini sağlıyoruz ve ticareti kolaylaştırıyoruz. Ülkemizin ihracat hedeflerine destek oluyoruz. Yurt dışında yürüttüğümüz ticari girişimlerin yanı sıra posta sektörünün küresel ölçekte çatı kuruluşu olan Dünya Posta Birliğinde aktif görevler alarak idari faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz” dedi. Dünya Posta Birliği’nin Birleşmiş Milletler bünyesinde yer alan, 147 yıllık tarihe ve 192 üyeye sahip olan köklü bir yapı olduğunu belirten Gülten şunları söyledi: “İçeriği ve kapsamı bakımından Birliğin en önemli organlarından biri olan İdari Konsey Başkanlığı’nı 2016 – 2021 yılları arasında ülkemiz adına üstlendik. Bu dönemde dünya çapında yürütülen posta politikalarına ve stratejilerine önemli katkılar sağladık. Olumlu, şeffaf, adil, iş birliğini ön plana alan ve diplomasi temelli yönetim anlayışıyla hareket ettik. Ülkemizi, bu büyük yapı içerisinde başarıyla temsil ederek İdari Konsey Başkanlığı sürecimizi tamamladık. Başkanlık döneminin ardından aldığımız yeni görevler ile Dünya Posta Birliği içerisindeki etkinliğimiz devam ediyor.”

“PANDEMİ DÖNEMİNDE İŞ YERLERİMİZDE DÜZENLEMELER YAPTIK”

Pandemi dönemiyle birlikte ülkemizin genelinde olduğu gibi PTT iş yerlerinde de yeni düzenlemelere gittiklerini vurgulayan Gülten, “Hayatın akışında büyük değişiklikler meydana getiren sıra dışı zamanlarda, şartları süratle değerlendiriyoruz. Tüm birimlerimizle organize bir şekilde hızlı aksiyon alarak yeni koşullara uyum sağlıyoruz. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan bu dönemde, sahada verilen hizmetler kapsamında biz de en ön saflarda yerimizi aldık” dedi.

Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu dönemlerde, vatandaşların maddi yönden mağduriyet yaşamaması için evlerine kadar hizmet götürdüklerini ifade eden Gülten şöyle konuştu: “Pandeminin başlamasıyla birlikte verdiğimiz hizmetleri aksatmayacak şekilde gerekli organizasyon değişikliklerini yaptık. ATM’lerimizi daha kolay hizmet alınır hale getirerek iş yerlerimizin yoğunluğunu azaltmayı amaçladık. Müşteri kabullerimizi düzen içerisinde ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleştirmek için gerekli önlemleri aldık. Hayata geçirdiğimiz birçok düzenleme ile çalışma arkadaşlarımızın sağlığını korumak için büyük gayret gösterdik. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları için uygun ortamı sağlamak, engelli vatandaşlarımızın erişimini kolaylaştırmak gibi pek çok ihtiyacı karşılayan yeni iş yerlerimiz PTT Ailemiz ve vatandaşlarımız için daha kullanışlı, erişilebilir ve modern bir ortam oluşturuyor.”

“ANTALYA’DA 143 İŞ YERİMİZLE HİZMET VERİYORUZ”

Antalya’nın doğal ve tarihî güzellikleriyle, deniz ve kültür turizmi alanında bir dünya markası olan; bunun yanında tarım ve ticaret hacmi ile ülke ekonomimize artı değer sağladığını belirten Gülten, şehirde 143 iş yeri, 1.278 personel ve 361 araçla hizmet verdiklerini açıkladı. Gülten ayrıca Lara PTT Müdürlüğü ve Lara Posta Kargo Dağıtım Müdürlüğünün toplam inşaat alanının 1.783 metrekare, binanın ise 1.340 metrekarelik bir alan üzerinde bulunduğunu belirtti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL