• Geri dön

  • 953 Görüntülenme

  • 162 Haber

  • 1.108 İşletme görüntülenme


PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten: “Kampanya ile vatandaşlarımızın yeni yıl sohbet karşılamalarını sağlıyoruz”

PttAVM, 27 Aralık gelen 2020 yılı pazartesi pazar günü “Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı” sloganıyla yıl sonu indirim kampanyasına hazırlanıyor.

Türkiye'nin yerli ve millî e-ticaret platformu PttAVM, vatandaşlarımıza, KOBİ'lerimize ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek 27 Aralık tarihinde 'Büyük İndirim Günü' başlatıyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 2020 yılının oğlu Pazar Uygulaması “Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı” sloganıyla ekonomik ve indirimli satışların yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti. Kampanyanın, yılın oğlunun pazar gününden yeni yıla kadar sürdürülmesinin hedeflendiğini dile getiren Gülten, “Kampanya ile vatandaşlarımızın yeni yıl sohbet karşılamalarını sağlıyoruz” dedi.

KOBİLERE VE ULUSAL MARKALARA DESTEK
Gülten, "Kampanya kapsamında, özellikle pandemi geri satışlarında, KOBİ ve ulusal markalarımıza," stoklarınızı birlikte bitirelim "anlayışıyla satışlarını artırma imkânı ve finansal olarak destek olunması amaçlanıyor. PttAVM.com olarak tedarikçilere kargo desteği, ücretsiz ürün tanıtımı ve reklam desteği gibi çeşitli ayrıcalıklar da değerlendirmesinde bulundu.

BİNLERCE ÜRÜN İÇİN AVANTAJLI FİYATLAR
PttAVM.com'un elektronikten ev ürünlerine, mutfak gereçlerinden moda ürünlerine kadar farklı ve tarza hitap eden milyonlarca vatandaşlarımıza ulaştırdığını kaydeden Gülten, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dinamik yapısını ve kolay kullanım avantajını, ekonomik vizyonuyla birleştirerek, şık bir alışveriş imkânı kurma PttAVM , Kullanılabilir kaliteli bir alışveriş deneyimi sunuyor. ”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL