• Geri dön

  • 981 Görüntülenme

  • 225 Haber

  • 289 İşletme görüntülenme


Garanti BBVA Emeklilik, Türkiye’de 18 yaş altı için Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) döneminin başlamasıyla beraber tüm aileleri %25 devlet katkısı avantajıyla çocuklarının geleceğine yatırım yapmaya davet ediyor. Üstelik hali hazırda BES hesabı olan ebeveynler kendileri için değerlendirdikleri %25 devlet katkısına ek olarak çocukları için de aynı orandan yararlanmış oluyorlar.

Garanti BBVA Emeklilik “Çocuklara BES kampanyası” ile çocuklarının geleceklerine yatırım yapan aileler efsane hediyeler kazanma fırsatı da yakalıyor.

Garanti BBVA Emeklilik, düzenlediği kampanyayla çocuğuna BES yaptıranlara MacBook Air, Iphone 12, Ipad Pro, Xbox Series, Apple Watch Series 6 ve 1000 TL değerinde Trendyol hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek kampanyaya Garanti BBVA Emeklilik web sitesi üzerinden katılım gösterilebiliyor.

Çocukları için BES Hesabı açanlar, onlar adına düzenli birikim yapmaya başlarken, %25 devlet katkısının yanında Garanti BBVA Emeklilik’in BES alanındaki deneyimi sayesinde yatırımlarına güvenli ve yüksek finansal getiri elde etmenin avantajını yaşıyor. Çocuklarda tasarruf bilincine ve geleceğe yönelik birikim alışkanlığına da önemli katkılar sunacak BES başvurusu hakkında detaylı bilgilere garantibbvaemeklilik.com.tr'den ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL