• Geri dön

  • 808 Görüntülenme

  • 225 Haber

  • 289 İşletme görüntülenme


Yumuşak melodileri ve sesiyle beğeni toplayan, ‘Comme des enfants’, ‘Concept flou’, ‘Mistral gagnant’, ‘On s’aimerai toujours’ gibi ikonik şarkılarıyla ünlenen, şarkıcı ve söz yazarı Coeur de Pirate Garanti BBVA Güz Konserleri sponsorluğunda 30 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşacak.

Şarkıcı ve söz yazarı Béatrice Martin, nam-ı değer Coeur de Pirate, Türkiye’de sahne almak için hazırlanıyor. Fransız pop müziğini kabare ve folk melodileriyle birleştirip dinleyenlere nostalji yaşatan, 30 milyonu aşkın dinlenme elde ederek “Comme des enfants”, “Concept flou”, “Mistral gagnant”, “On s’aimera toujours” gibi sevilen parçalarıyla ünlenen Coeur de Pirate, Garanti BBVA Güz Konserleri kapsamında 30 Kasım akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da sevenlerine unutulmaz müzikal bir deneyim yaşatacak.

İlk albümünün ardından yayınladığı ‘Blonde’, ‘Roses’, ‘Les Souliers Rouges’, ‘en cas de tempête, ce jardin sera fermé’ albümleriyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı, 2021 yılında ‘Perséides’ ve ‘Impossible à Aimer’ isimli iki albüm de yayınlayarak toplamda yedi albüme imza atan Cœur de Pirate’ın Garanti BBVA Güz Konserleri kapsamında 30 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleştireceği canlı performansını kaçırmayın!

Garanti BBVA konserleri kapsamında gerçekleştirilecek konserinin biletleri Garanti BBVA kredi kartlarına %20 indirim ayrıcalığı ile passo.com.tr’de satışta!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL