• Geri dön

  • 1.331 Görüntülenme

  • 223 Haber

  • 289 İşletme görüntülenme


Garanti BBVA, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çok özel bir reklam filmiyle kutluyor. Cumhuriyetimiz kurulurken Atatürk ve Türk halkının, omuz omuza vererek birlikte koca bir ülkeyi yeniden ayağa kaldırmasından ilham alan filmde; şanlı Cumhuriyet hikayesi zeybek oyunuyla sembolize ediliyor.

Büyük bir kültür mozaiği, medeniyetler beşiği olan Türkiye’yi oluşturan yüzleri Atatürk’ün etrafında birleştiren film; ‘Adımların Adımlarımız, Cumhuriyet Kanatlarımız’ diyerek, Atamızın izinden giden kahraman Türk milleti ve geleceği temsil eden yüzlerle izleyenlere duygu yüklü anlar yaşatıyor.

Oyuncu Halit Ergenç’in seslendirdiği ve özel bir teknikle kurgulanan filmin açılışında Ulu Önder Atatürk’ü zeybek oynarken görüyoruz. Devamında ise Atamızın adımlarını takip eden milletimizi temsilen, farklı kesimden ve yaştan yüzler bir anlamda ‘daima izindeyiz’ mesajını veriyor. Kanatlar ise Cumhuriyetimizin aydınlık, geleceğe dönük, özgürlükçü yanını simgeliyor.

Ulu Önder’i Mustafa Preşeva’nın canlandırdığı reklam filminde kullanılan Çakal Çökerten Zeybek’in bestesi Zeynel Demir, düzenlemesi ise Engin Aslan’a ait. Reklam filminde rol alan tüm oyuncular ise, hikayenin ruhunu yansıtabilmek adına Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden prodüksiyona katıldılar. Dede’yi canlandıran Güngör Aydın ve köylü teyze Nilüfer Tekin Aydın’dan, şehirli kadın Merve Tekin İstanbul, genç erkek karakteri Göktuğ Burkan Edirne’den gelirken, çocuk oyuncu Poyraz Efe Taşar ise İzmir’den katıldı çekimlere.

Youtube linki:
https://youtu.be/xql_j5i3lwQ

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL