• Geri dön

  • 1.170 Görüntülenme

  • 225 Haber

  • 289 İşletme görüntülenme


Garanti BBVA’nin geçtiğimiz ay Youtube’da başlattığı yeni müzikli sohbet serisi ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’, ikinci bölümündederin, yoğun ve ironik şarkı sözleriyle dikkat çeken Türk rock grubu Adamlar’ı ağırladı. İlk albümlerini 2014 yılında çıkaran grup, programa özel olarak çekirdek kadrosuna saksafon ve perküsyonu dahil ettikleri performans ile bir ilkeimza attı.

İpek Atcan’ın sunuculuğunu üstlendiği ve Babylon’da çekilen ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’, Adamlar grubu ile devam ediyor. Tolga Akdoğan, Berkan Tilavel, Gürhan Öğütücü ve Berat İşçioğlu’ndan oluşan son dönemin sevilen gruplarından Adamlar, programa özel ilk defa saksafonda Barış Ertürk ve perküsyonda Zafer Tunç Resuloğlu ile birlikte sahne aldı.

Rock’n Roll, Blues ve biraz da Hip-Hop çerçevesinde müzik yapan ve Türkçe sözlü müzikler üreten, ‘Singer–Songwriter’ geleneğinden gelse de Hip-Hop’tan uzun havaya, tangodan Rock’ın en damar hallerine girip çıkan bir dalgalanma içinde seyreden müzikleriyle büyük beğeni toplayan Adamlar, ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’ta şarkılarını bugüne kadar hiç görülmemiş bir şekilde yeniden yorumladılar.

Müzik sektörüne yeni bir soluk getirmek için dijital alanda hayata geçirilen ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’, yeni konuklarla müzik dünyasından beğenilen isimleri ağırlamaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL