• Geri dön

  • 717 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 303 İşletme görüntülenme


KİP’in “Reviewing Life” temalı yeni koleksiyonu mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de keşfedilmeyi bekliyor. Birbiriyle kolay kombinlenebilen, fonksiyonel şık ve rahat tasarımlar ile enerjik renklerin ön plana çıktığı KİP 2021-22 Sonbahar/Kış Koleksiyonu erkeklerin stiline keyif katacak!

Erkek moda markası KİP, “Reviewing Life” temalı yeni koleksiyonu ile hem iş hem de sosyal hayatı dinamik olan erkeklere birbirinden şık, rahat ve trend parçalar sunuyor. KİP 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonu; KİP erkeğinin hayattan keyif alan, dinamik ve renkli ruhuna hitap eden, fonksiyonel ve hayatını kolaylaştıracak, birbiriyle rahatlıkla kombinlenebilen modellerle erkeklere şık görünümler sağlıyor. Koleksiyondaki tasarımlar; yağ yeşili, bordo, mor, indigo, kırmızı gibi iddialı ve enerjik renklerle de erkeklerin görünümüne ayrı bir hava katıyor.

Sportif dokunuşlar

Esnekliği yüksek, erkeklerin stiline dinamizm katan örme kumaşların yenilikçi kesimlerle buluştuğu KİP’in yeni koleksiyonunda; gömlek kadar hafif, formuyla çok rahat ve modern overshirtler, jogger pantolonlar, sweatshirtlerin yanı sıra hem formal hem de casual kombinlere dahil olabilen trikolar, hırkalar, spor yelekler ile mont olarak da kullanılabilen fonksiyonel dış giyim modelleri ön plana çıkıyor.

Klasik normlara karşı çıkmayı seven cesur erkekler de KİP’in modern yorumuyla hayata geçen “Relax Suit” sayesinde yepyeni bir takım elbise deneyimi ile tanışıyor. Erkeklere takım elbiseyle bile mükemmel konfor ve sınırsız hareket özgürlüğü sağlayan Relax Suit’in ister ceketini ister pantolonunu farklı parçalarla da kombinleyerek onlarca kombin oluşturmak mümkün.

KİP erkeğinin stilini tamamlayacak aksesuar seçenekleri ve bu sezon koleksiyona dahil olan “KİP Black parfüm” ile de zenginleşen KİP 2021-22 Sonbahar/Kış Koleksiyonu; mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de satışa sunuluyor. hayatıkiple

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL