• Geri dön

  • 701 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 302 İşletme görüntülenme


KİP 2021-22 Sonbahar/Kış dış giyim koleksiyonuyla kış aylarına etkili ve güncel bir giriş yapmaya hazır olun! KİP dış giyim koleksiyonunu mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de keşfedebilirsiniz.

Erkek moda markası KİP, dış giyim koleksiyonuyla sıcak kalmanın en tarz yolunu sunuyor.

KİP 2021-22 Sonbahar/Kış dış giyim koleksiyonunda yer alan mont, palto, kaban, pardösü ile puffer yelekler; casual ceketler, sweatshirtler, balıkçı trikolar ve eşofman takımları gibi şık ve rahat tasarımlarla kombinlenerek soğuk kış günlerinde erkeklere modern ve tarz bir görünüm elde etme ayrıcalığı sunuyor.

Kış aylarına etkili ve güncel giriş yapmanızı sağlayacak KİP’in dış giyim koleksiyonunda; konfor alanınıza vurgu yapan sportif görünümlerin yanı sıra klasik ve zamansız bir stile atıfta bulunan tasarımlar da ön plana çıkıyor.

KİP dış giyim koleksiyonu; günlük hayatın rutininde, ofiste, sosyal hayatın içinde erkeklerin her anına eşlik edecek zengin model alternatifi; siyah, lacivert, gri gibi klasiklerin yanı sıra vizon, yağ yeşili, taş, mint, indigo gibi iddialı renk alternatifleriyle KİP mağazalarında ve www.kip.com.tr ‘de satışa sunuluyor. kendinlehayatıkombinle

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL